Kisbabám 3,5 hónapos, eddig végigaludta az éjszakákat,de most kétségbe vagyok esve, mert mióta megkaptuk a háromhónapos oltását azóta szinte nem is alszik. Mit tehetnék? Mi lehet a baja?
első nap belázasodott,akkor érthető volt,ez másnapra el is múlt.Azóta viszont óránként kel éjszaka,és csak cumival hajlandó aludni,ami eddig csupán az elalváshoz kellett.
Enni is többet eszik(tápszeres),és nappal is csak a kezemben hajlandó aludni ami szintén nem volt eddig jellemző.
A férjemmel már zombik vagyunk és az én derekam sem bírja sokáig(8 kiló a drágám).
Segítsetek mi lehet a baja?
Örülj neki,hogy eddig tudtál aludni. Lehet fogzik és éppen áttörnek a fogai. Az én kisfiam azért volt ilyen. Nézd meg az ínyét nem duzzadt-e, és vegyél neki valamit fogzásra. Nagyon nyálzik? akkor biztos a foga.
Nyugi túl lesztek rajtan én már 4,5 éve nem alszom át az éjszakékat:)
Nagyon köszönöm!
Remélem tényleg ez aszünk gond és hamar túl leszünk rajta mert ez neki sem túl jó:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!