Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek az "aio"...

Niktoon kérdése:

Mi a véleményetek az "aio" pelusokról? Könnyű a használatuk?

Figyelt kérdés
Nem folyik ki belőlük a kaki, pisi? Babát várok, és szeretnék környezetkímélőbb pelenkához jutni!
2011. ápr. 15. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is mosható pelusokat használunk. Első babánk, most 4 hónapos, leírom az eddig tapasztaltakat:

AIO - attól függ milyet veszel. Nekünk ilyenek vannak ebből a típusból:

pop-in: SZUPER! Hátránya az ára, de mi használtan vettük jó állapotban 2000 ft-ért.

kushies: ez nálunk nem vált be, kicsit kemény a külső borítása, és keskeny a lába között, néha a tetején szivárog (kisfiam van)

zsebes: ebbe betétet lehet helyezni, vagy tetrát hajtogatva, jó ez is, coolababy van, de 2-3 betét kell hozzá, hogy ne szivárogjon a PUL külső réteg. Combja csak 1soros gumírozású, ügyelni kell, hogy szorsan add a lábánál, hogy ne legyen rés.

kushies belső nadrágpelusok: ezek szuperek, jó nedvszívók, ezeket is használtan vettük, nagyon olcsón. A hozzá való külső is jó, csak kicsit zavaró lehet eleinte, hogy kemény, de én megszoktam. Varrt gyapjú külsőt is használtunk ezekhez, nagyon jó az is!

Prefoldjaim is vannak, amikhez külső kell: összehajtba bele lehet tenni a külsőbe, majd ráadni, egyszerű, gyors, mint az 1x1, vagy snappy kapoccsal rögzíteni a prefoldot, majd erre a külsőt, ez is gyors.

Nekem a kedvencem a pop-in, de amúgy mindegyik nagyon jó! Teljesen mosható pelenka fanatikus lettem, imádok pelenkázni, párom is szeret :-)

Szívesen adok még tippeket, mit hogyan érdemes, stb, szólj!

Kérdésedre válaszom: nagyon gazdaságos, élvezetes mosható pelusokat használni! Az aio-k egyedüli hátránya, hogy drágábbak, és lassabban száradnak, de ezeket a lehet a leggyorsabban feladni.

2011. ápr. 15. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:

nálunk nem szokott kifolyni, csak még néhányszor az elején a Kushiesból ha oldalra fordulva pisilt.

Újszülöttnél a patentost elég nehéz feladni, én volt hogy nem tudtam a popolni aiot rendesen beállítani.

A popin nekem nem kedvenc, szóval én biztos nem vennék a helyedben előre nagy csomit semmiből.

Tetra plusz külső elég az első hónapban biztos.

Kakival nem volt gond csak elvétve.

2011. ápr. 15. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!