Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Huggys pelusokról mi a...

A Huggys pelusokról mi a véleményetek? Szeretném kipróbálni, mert két márkás pelusból már kifolyt a pisi.

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk ő volt a mentő öv, és sikeresen bevált!

Csak ajánlani tudom!!!!

2009. dec. 10. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Én Liberót, pamperst és Huggiest használok. A pamersben néha pisi szaga van, a Liberó...az végül is jó és a Huggiesre se tudok mondani rosszat.
2009. dec. 10. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
nagyon jó
2009. dec. 10. 13:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor kipróbáljuk.
2009. dec. 10. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Akor én leszek az elsö aki azt mondja:rossz.Nekünk hamar tele lett,OàRnként cseréltem,kifolyt belöle minden,és büdös is volt.Most pampers baby dry van,tökéletes.Szerintem neked kell kitapasztalni,mi a jo.Egy biztso nekem a Hugies még a Lidl-ben kaphato pelenkànàl is rosszabb volt.
2009. dec. 10. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a 1-es, 2-es méretű Huggies nagyon bejött, de a 3-as méretnél minden reggel nyakig kakis volt a kisfiam. Pampersre váltottunk (4-es méretnél tartunk) ezt szeretjük:))
2009. dec. 10. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nekünk nem vált be.Nem túl sok pisit tud felszívni,és mindig tiszta pisi volt a kisfiam. :( Na elhatároztam,hogy Libero! Semmire nem cserélném el,egyetlenegyszer sem folyt ki a pisi,kaki belőle!És nagyon sokat fel tud szívni,mert zselé szerű anyagra változik,olyan,mint az always betétek,én maximálisan meg vagyok vele elégedve.De szerintem próbáld ki,és majd meglátod,mert látod mindannyiunk mást ír róla.Tapasztalat szükséges ahhoz,hogy dönts. :)Üdv: 1 éves kisfiú Anyuja.
2009. dec. 10. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk kifolyni nem folyt ki belőle semmi, viszont a szagokat nem tartja valami jól és sokszor nyirkosnak érzem a babám naciját. Ennek ellenére szeretjük.
2009. dec. 10. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!