Mi a véleményetek ezekről a pelusokról? Használja valaki?
2010. szept. 27. 13:49
1/5 anonim válasza:
Semmi gond nincs velük, oldalr vagy hátul gumis, jó sok pisit bír, kaki sem folyik ki nekünk! Csak ilyet hasznàlok, mert nem mindegy hogy 32 ft, vagy 62 ft pl. egy db liberó!
A bugyipelust nyáron hasznàltuk, mert akkor szoknyát hordott lányom, csak lehúztam a pisist, ha kakis volt 2 oldalt csak el kell tépni, nem kell lehúzni nem kenem vele össze,msjd ráhúztam az újat. Így tèlen nem praktikus, mert le kell venni a harisnyát nadrágot ha rá akarom adni!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Akkor télre a nadrágpelenka a jó.És az éjszakát bírja a pelus?Sokat pisil a lányom.
2010. szept. 27. 13:58
3/5 anonim válasza:
az elsőről tudok csak véleményt mondani.mi is innen vesszük a pelust,és szerintem nagyon jók.mi most nadrágpelust vettünk,mindig van nála valami akció,igy érdemes mindig abból venni,majd belenő.szerintem az éjszakákat nem bírja ki.legalábbis a fiunknak pamperst adok neki,és az is épp hogy kitart.Nappal ezeket adom rá,éjszaka valami jobb nedvszívót.
4/5 anonim válasza:
ki kell próbálni minden babának más a jó!
Nekünk pl. a pampers nem birja ki az éjszakát!
Ami most volt akciós a Tesco-ba a Bella Hápy az többet bir mint a Pampers!
mag nekünk még a libero jött be,de az is csak akkor jó ha akciós!
5/5 A kérdező kommentje:
Már második napja jártunk úgy hogy a pampers sem bírta az éjszakát.Reggelre csupa pisi a kicsi lány.
2010. szept. 28. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!