Mi a véleményetek-tapasztalatotok az alábbi pelusokról?
Kaptunk ajandekba 2 nagy csomag Happyt amikor hazajottunk a korhazbol. Nekem nem tetszett. Tul vastag, merev mint egy lemez. Hagyd a reklamokat!
A masikat nem ismerem.
Inkabb vegyel lila Tescost. Egyik sem jobb annal. Plane arban nem amikor akcios mint pl. most! 30Ft/darab (a 3as MIDI). Gumis hatul is es a tepozarja is. Es nem nagyon vastag.
Szia!
Nálunk a kórházban Happy Bella-t adtak a kicsikre. Nem valami extra, de szerintem jó. Én még most is azt használom (6,5 hónapos múlt a babám), és eddig egyszer volt piros a popsija. Kicsit keményebb, de soha még piros sem volt a kis lába sem tőle. Szerintem bőven megteszi ez is,nem hiszem, hogy a Tesco-s, DM-es is jobb lenne nála. Nekem bevált. Felesleges szerintem a drága Pampers, Libero, Huggis, stb. pelusokat megvenni. Ki kell próbálni, mindenkinek más válik be, én ezt csak ajánlani tudom, nekünk nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!