Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olcsóbb pelusra váltanék....

Olcsóbb pelusra váltanék. Melyik legyen?

Figyelt kérdés
Megszületett a 2. babám, a nagy még pelusos, így gazdaságosabbra kell fogjuk a pelus ügyet. Mindketten Liberósok. Szeretem, mert gumis a dereka, tehát valami ilyesmit keresek, csak olcsóbbat. Teszveszen láttam számtalan márkátlan pelust. Esetleg próbálta valaki? Vagy a Tescos? Árban olcsóbb? Egyéb márka?
2011. ápr. 13. 12:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na persze.......Havi szinten 20 ezer forintnyi pelus megy el nálunk durván, ki az aki ennyi pénz miatt még képes volna mosni őket?
2011. ápr. 13. 13:17
 12/13 anonim ***** válasza:
én akicsinek maradnék a liberonál,mert ő még folyékonyat kakil,és kell a gumis derék, a nagynak meg valami olcsóbbat.Fiam 19 hónapos,eddig liberos volt,most váltottam pampersre,mert öt ft-tal olcsóbbra jött ki darabja.Én a dm-ben veszem kuponnal.AS dm-es is nagyon jó.Az 1-2-es méretet abból használtuk,csak aztán kellett a gumis derék,mert az fogta meg a kakit.Fiam felfelé kakál.
2011. ápr. 13. 13:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is gondoltam,hogy olcsóbbra kellene váltani.Próbáltam is minden félét,de rájöttem,hogy olcsóbb,de többet használok belőle,mert sűrűbben kell cserélni:(Így akkor már nem is olcsóbb!Most már csak a Liberót és a Huggist használom.Dm-ben kuponnal vásárolva olcsóbb és akkor már csak kevéssel kerül többe,mint az olcsó gagyi.Vagy a Tesco-ban szinte mindig felváltva akciós a Liberó és a Huggis,szintén úgy jön ki,hogy csak minimálisan kerül többe,mint a gagyi.Olyankor 2 csomaggal veszek,mire elfogy akciózzák a másikat.

Nekünk ezek válnak be,ezekből elég napi 3-4db,míg a másikból ugyanolyan sima napokon(nem hasmenéses)5-6db is elfogyott,mert már 1 kis pisitől összeállt vagy kifolyott vagy nagyon erősen lehetett érezni a szagát vagy kipirosodott a popsija vagy nem tartotta rendesen,mert nem volt gumis vagy minden másodiknál a kezemben maradt a tépőzár rész,mert olyan "jó minőségű" volt vagy csak simán nem tapadt a tépőzár mindig szétjött....soroljam még?:)))

Lényeg a lényeg,összeségében nem lett olcsóbb,SŐŐŐŐT!

2011. ápr. 14. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!