Megszületett a 2. babám, a nagy még pelusos, így gazdaságosabbra kell fogjuk a pelus ügyet. Mindketten Liberósok. Szeretem, mert gumis a dereka, tehát valami ilyesmit keresek, csak olcsóbbat. Teszveszen láttam számtalan márkátlan pelust. Esetleg próbálta valaki? Vagy a Tescos? Árban olcsóbb? Egyéb márka?
Bababoltban nézd meg. Én is ott veszem. Éjszakára Liberot hasznáunk, nappalra az olcsóbbat. 35 Ft/db gumis a dereka, vékony, puha teljesen jó.
2011. ápr. 13. 12:51
2/13 anonim válasza:
DM-es.
De ha Liberot kuponnal veszed a DM-ben akkor sokkal olcsóbb és nem teszkós minőség.
3/13 anonim válasza:
Szia! A zöld Tescos is jó pelus. Soha nem jött ki se a kaki se a pisi. És a Liberóhoz hasonló csak olcsóbb. Gumis a tápőzára. Egyébként én is Liberót vettem eleinte, csak a 3-as méretet utáltam. Nem tetszett :( Akkor álltunk át a Tescosra.
4/13 anonim válasza:
Nem javaslom hogy válts. Tescósra meg pláne. Nekem ikreim vannak, egyszer kíváncsiságból kipróbáltam egy olcsóbbat. Nos, amíg egy pampers vagy liberó akár 6 órát is szárazon tart, addig az olcsóbbat ennyi idő alatt kétszer kellett kicserélni. Akkor melyik is az olcsóbb? Átverés csak az egész. Máson próbálj inkább spórolni, gyereken soha. Nekem mos 2,5 évesek, még a fenekük sem volt piros soha.
2011. ápr. 13. 12:54
5/13 anonim válasza:
Nekem a Rosmanos nagyon be vált nekem az is bírja ugyanígy az éjszakát és nem is drága
2011. ápr. 13. 13:02
6/13 anonim válasza:
Szerintem maradj a Libero-nál, és vedd a DM-ben kuponnal.
Mi Pampers-t használunk, csak ez vált be, a többiből kijött minden, vagy ha nem is, duplaannyi fogyott, mert nem tartotta szárazon a babám popsiját. Gyűjtöm a DM-es kártyára a pontokat, 50 pontos kuponfüzetet váltok ki, abból jokertermékként a 25%-os kupont a pelusra használom fel, ehhez jön a DM bababónuszos 15%-os végösszegi kedvezmény, és így 40%-kal olcsóbban veszem a palust, - darabja így 27 ft kb. Ennél olcsóbban nincs minőségi pelenka szerintem a piacon.
2011. ápr. 13. 13:04
7/13 krisztivan válasza:
Úgy tünik mindenkinek más vált be.Nekünk eddig a tescos zöld a legjobb.Fiam a pampers 4-est éjszaka átpisili.Most a dm babylove-ot vettem,kuponnal így elég olcsóra jön ki.De még nem tudok róla érdemben nyilatkozni.Gumis a dereka és kicsit vastagabb mint a pampers.
2011. ápr. 13. 13:06
8/13 anonim válasza:
Bella Háppy
teljesen libero minőség, ugyanannyit bír, ugyanolyan gumis. mi ezt használjuk mindkét gyereknél mióta felfedeztem, előtte ők is liberósak voltak.
(bugyipelustát nem próbáltuk, csak a simát)
2011. ápr. 13. 13:07
9/13 fotucsok válasza:
nekem a dm-es pelus nagyon bejött. Jól felér a derékrész, így melegít is, de főleg nekem az volt a fontos, hogy ebből az egyből nem folyt ki a pisi kisebb korában. Amúgy meg figyeld az akciókat, mert a tescoban a múltkor is olyan olcsó volt a libero, hogy csak nem is lehetett csak 3 csomaggal venni egyeszerre
2011. ápr. 13. 13:12
10/13 anonim válasza:
a mosható pelus a legjobb! olcsó, egészséges! persze az újabb fajtára gondoltam, nem a hajtogatósra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!