Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek volt már a babáján...

Akinek volt már a babáján víruskiütés milyen volt?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 hete náthás szedtünk gyógyszert,és hétfötől 38 körüli hője van.Ma reggelre nagyon megijedtem,mert piros foltok,pöttyök jöttek ki az arcán.Ahasán,hátán is van,de ott csak pöttyök.Azonnal hívtam az orvost,azt mondta,hogy víruskiütés.Nagyon aggódom,hogy nem-e mégis valami más.
2011. ápr. 13. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

fiamnak ilyen volt a három napos láz után amit nem vitamin hiány okoz hanem vírus!

pár nap alatt elmúlt de elég ijesztő volt.

rubeolás is volt, azt se vitamin hiány okoz, na az tényleg szörnyű volt

2011. máj. 5. 00:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi is átestünk ilyen víruskiütéses dolgon. Sajnos nálunk is 4 nap kórház lett belőle. Kezdődött a hasán , arcán, nyakán, lábain. De aztán olyan foltos volt hogy a feje búbjától a talpáig úgy nézett ki a kislány mintha leforrázták volna. Iszonyú ijesztő volt. Mi calcimusc-ot, fenistil cseppeket és egy szteroidos kúpot aminek most nem jut eszembe a neve kaptunk.És érdekes volt, amikor megkapta a gyógyszereket akkor kezdtek elmúlni a kiütések, volt hogy olyan szép tiszta volt a bőre hogy azt hittük túl vagyunk rajta, de utána újult erővel ismét csak kiütötte a bőrét... Egy hét alatt kihevertük, én iszonyúan meg voltam rémülve, de a háziorvosunk és a kórházban a nővérek , orvosok is azt mondták hogy nincs nagy baj, csak kivülről csúnya ez a betegség.
2011. máj. 5. 06:55
 13/15 anonim válasza:
Igaza van annak a válaszolónak aki a vitaminhiányt említette. Kislányom rendszeresen szenvedett ilyen tünetektől, minden alkalommal kijöttek a kiütések nála. Mióta adom neki a folyékony úgynevezett "mega dózisú", sokak által veszélyesnek tartott vitaminokat napi szinten, azóta már nincs vele gond, sőt azóta még semilyen betegsége sem volt. Mondtam a gyerekorvosnak is, hát nem nagyon érti a dolgot, ő is úgy tudta eddig hogy ezek a nagy mennyiségű vitaminok károsak lehetnek. Lassan 2 éve minden rendben van, mi felnőttek is elkezdtük a vitamin szedést, nekünk is sokat segít a mindennapok nehézségeit könnyebben viseljük a párommal. Csak javasolni tudom másoknak is.
2011. máj. 5. 07:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 héttel ezelőtt volt a 3 napos láz nevű nyavalyánk. Vagyis a gyermekorvos vírusos láznak nevezte, egy herpeszvírus okozza. Ha egyszer átesett rajta, többé nem kapja el. Először magas láza volt a fiamnak (7 hónapos), aztán ez elmúlt és kiütések jöttek ki rajta. Neki a hajas fejbőrön jelentkeztek először. Előbb még azt hittem, melegkiütés, bár valami azt súgta, hogy nem. Apró piros pöttyök, ahol találkoztak, ott egybefolytak foltokká. Szépen terjedt le a nyakára, hasára, hátára. Még a popsiján is volt. Aztán szépen eltűnt. Kb. 1 hét lefolyású volt. Nem kapott rá gyógyszert, hanem csak a lázát kellett csillapítani Nurofennel, ill. a pöttyök eltűnését segítette a Fenistil csepp.
2011. máj. 5. 09:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk egyik este magas volt a kisfiam láza, másnapra a láz elmúlt, és apró, halvány, nem kidudorodó piros kiütések jöttek ki az arcán. Másnapra átterjedt a mellkasára, hasára is, az arcán kezdtek elmúlni. A harmadik napra mind elhalványult, majd eltűnt. A doki szerint vírus okozta a lázat és a kiütést, és nincs vele teendő. Szerencsére ennyivel megúsztuk.
2011. máj. 5. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!