Akinek a babáján volt/van érdaganat, azoknak minden esetben nőtt idővel a születési mérethez képest?
Szia!
2 hetes múlt nem sokkal a kislányom mikor előjött a nyakán, az kb 3 hónapos koráig folyamatosan nőtt, de közben még kijött egy a vállán és az arcán a füle mellett. Megijedtem pedig nyugtattak, hogy el fog múlni, de mégis kértem beutalót gyereksebészetre, el is mentünk meg nézte a doktor úr de semmit sem csinált vele. Fél év múlva kell vissza mennünk kontrollra. Viszont most 5 hónapos múlt és kb 3 hete látom a nyakán lévőn (az első ami kijött) hogy szépen elkezdett felszívódni,ez kb 1 forintos nagyságú a többi mind kisebb. Gondolom azok később kezdenek felszívódni, szerintem azért mert később is jöttek ki.
Remélem tudtam segíteni!
1. vagyok.
A fején először abban a körben apró pöttyek voltak, amik a végén összeértek és először mint a kokárda olyan volt, de utána majdnem kitelítette a közepét is és picit ki is dudoridik, de nem kellett bőrgyógyászhoz menni vele. Hát pontosan nem tudom, de kb. 1-2 hónap alatt alakult ki a végleges, jelenlegi formája és azóta nem változott. De bízom benne, hogy ez is fel fog szívódni, mint a hasán, bár ugye a hasán sokkal kisebb, az szinte egyik napról a másikra jelent meg és annak a mérete nem is változott, mostanában kezdett halványodni a pirossága.
Szia!
Az én kislányomnak születése óta van kettő érdaganata az egyik a jobb felkarján a másik deréktájon. Születése óta a felkarján lévő nem változott sem színben sem méretben , a derekán lévő mérete nem változott viszont a színe sokat halványodott már! most 9 hónapos 6 hónaponként kell vele járnunk ellenőrző vizsgálatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!