Akinek a babáján van tűzfolt (értágulat) az használt terhesség alatt orrsprayt? Erre gyanakszom.
Nem hasznaltam orrsprayt....mi koze van egymashoz???
A lanyomnak a nyakan van ami leer a hataig es fel megy teljesen a feje tetejeig.Van az orra alatt 1 potty es 1 a ket szemoldoke kozott.Eleg halvanyak es halvanyulnak folyamatosan.
Amikor megszuletett volt az orraban belul is, de az felszivodott.
Ami erdekes a nyakamon Nekem apukamanak es a hugomnak is van....csak nagyapajegynek hivom.Szerencsere mindenkinek eleg halvany.
Csak egy ötlet volt,mivel az is értágulást okoz-így hat.De akkor továbbra sem tudjuk mi az oka.Örökletesen nem hiszem,mert nálunk senkisen sincs,de a kislányom majd' egész testén van sajnos.
-Az elsőnek--Hány éves a babád és múlik Neki?
köszi
1. valaszolo vagyok.
Fel eves a lanyom.
A tuzfolt egy er rendellenesseg.Igazbol meg az orvosok sem tudjak mitol alakul ki.Termeszetesen felvetesek vannak, de nem bizonyithato.
Kozmetikus vagyok es borgyogyasz-kozmetologus volt a szakmai ismeretek tanarunk.Megkerdeztem tole, hogy mitol lehet, hogy apukamnak hugomnak es nekem is ugyan ott van tuzfoltunk....meg egyaltalan mitol alakul ki.egy kiseloadast tartott de a lenyege az volt, hogy ezt meg kutatja az orvostudomany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!