Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek volt már a babáján...

Akinek volt már a babáján víruskiütés milyen volt?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 hete náthás szedtünk gyógyszert,és hétfötől 38 körüli hője van.Ma reggelre nagyon megijedtem,mert piros foltok,pöttyök jöttek ki az arcán.Ahasán,hátán is van,de ott csak pöttyök.Azonnal hívtam az orvost,azt mondta,hogy víruskiütés.Nagyon aggódom,hogy nem-e mégis valami más.
2011. ápr. 13. 11:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak is volt ilyen kiütése, a hasán kezdődött, majd a háta és a lába is olyan volt. Apró piros pöttyök és ha végighúzod a kezed akkor érzed. Nekem azt mondta a védőnő, hogy kalciummal meggyorsítható a folyamat, így 5 napig adtam neki de nem múlt el, akkor kaptam rá egyfajta hidratálókrémet és azzal kentem minden pelenkázáskor, kb 3 hét múlva tűnt el.
2011. ápr. 13. 12:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Volt nekünk is ilyen, a hasán. De csak ott. Magától elmúlt. Hasonló volt mint amikor a melegtől kipattognak, csak több és csak a hasán. A pöttyöket néhány napig tartó hőemelkedés előzte meg. A drnő szerint pont ez a jellemző rá.
2011. ápr. 13. 12:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is pont olyan volt mint ahogy az előtte szólónak. Először a hasán kezdődött majd a hátán és aztán a végtagokon jelent meg sok-sok kis apró piros pötty enyhén érdes érzetű. 4-5 nap után kezdett elmúlni.
2011. ápr. 13. 12:15
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.És nektek piros volt a pici torka?Nekünk igen,és írt fel ospamoxot,ezt furcsáltam,mert úgy hallottam vírus okozta torokgyulladásra nem kell gyógyszert szedni.A calcimuskot 5 napig szedtük hétfőn hagytuk abba.Ilyenkor hány nap pihenőt kell vele tartani,hogy újra szedhessük?
2011. ápr. 13. 12:19
 5/15 A kérdező kommentje:
Neki nem érezni semmit,ha végighúzom a kezem,és az arcán a legcsúnyább,ott nem csak pöttyös,hanem foltos is.
2011. ápr. 13. 12:48
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 2 hete a fertőző osztályon kötöttünk ki ezzel a kiütéssel, megvizsgálta a doktornő a kisfiamat és azt mondta nem kell vele semmit sem csinálni! A lábújáig ki fog jönni rajta, hát ki is jött. Neki először csak a hasán és a hátán volt utána kijött a lábacskáján is. Levente is lázas volt de ahogy kijöttek rajta el is múlt.Rá 3 napra ahogy jöttek a pöttyök úgy el is tűntek.

Jobbulás a picinek!

2011. ápr. 13. 13:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Miért voltatok fertőző osztályon?Az arcán volt?Nekünk olyan az arca,mintha meg lenne égve.
2011. ápr. 13. 14:23
 8/15 anonim ***** válasza:
Mert nagyon hasonlított a rózsahimlőre. Az arcán neki nem jöttek ki.
2011. ápr. 14. 22:35
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem van vírusallergiám,már nagyon pici korom óta.

Először pici piros pöttyök vannak rajtam,aztán valahogy összeolvad az egész és már én magam vagyok egy piros pötty :)

Nekem is kalciumot írtak rá,az több okból is jó.

2011. máj. 4. 19:21
 10/15 anonim ***** válasza:

Mikor kaptok észbe, hogy ez egyszerű ásványi anyag hiány???

Hát persze hogy kalcium kell, meg magnézium, mert ugye a kalcium önmagában nem ér semmit, és D-vitamin, meg C, mert az összes vitamin és ásványi anyag csak!!! rendszerben tudja kifejteni a kellő hatást. Egyszerűen eldobom az agyam, hogy miket kitalálnak az orvosok azért, hogy nehogy rájöjjenek a betegek, csupán vitamin és ásványi anyag kell nekik. Vírusallergia!!!?????

Csak gyenge az immunrendszer, és ilyen jelzéseket ad a test, kapcsolni kéne, hogy valami felborult odabenn. Gyorsan neki kell állni, és keresni egy olyan multivitamint amiben elég jó mennyiségek, és megfelelő arányban vannak az alkotórészek.

Ilyen egyszerű, nem kell ezt túl bonyolítani. Persze így nem lesz szükség mérgező gyógyszerekre és krémekre ahhoz hogy rendbe jöjjön az, akinél ezt a "betegséget" diagnosztizálták a dokik.

2011. máj. 4. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!