Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babáján is lehet érezni a...

Más babáján is lehet érezni a pisi szagot mosható pelusban, vagy csak én vagyok ilyen béna?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg, ha jól ki van mosva a pelus, és tisztába van rakva a baba, nem szabadna érezni pisi szagot rajta.
2011. márc. 27. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Mikor érzed? Amikor pisilt? Vagy tiszta pelenkában? Nem mindegy. Én is érzem, ha van benne már pisi, ezért is jobban szeretem, mint az eldobhatót(ott egy kisebb kakit is nehéz megérezni).
2011. márc. 28. 07:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Miután már pisilt. De. kb. 2 óránként, du. 1-1,5 óránként cserélem. A férjem állandóan azzal szekál, milyen büdi pisi szagú a baba, nincs is finom babaillata. Estefelé jobban érezni. Mindig azonnal öblítem, már teljes programon mosok 7-8 db pelust, ecettel öblítem. Ennél jobban úgy érzem nem tudom mosni :(
2011. márc. 28. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok egy profi mosható pelusos (6 hónapja használjuk). Előző válaszoló vagyok. Nálunk is ilyen a dolog. Én örülök, hogy érzem és tudom, hogy mikor kell cserélni, így nem aszalódik benne :) Szerintem mindent jól csinálsz, sőt. Én a mosást ritkábban és többet összevárok. Szerintem a babáknak néha pisiszaguk van, néha kakiszaguk, ez ilyen.

Nálunk sem a kimondott babaillat, mert az ő ruháit is ecettel öblítem és nem használok illatosított baba kozmetikumokat. Szerintem attól van a babáknak babaillatuk. De nekem fontos, hogy amíg lehet, ne találkozzon ezekkel a dolgokkal a bőre.

És szerintem nagyon jól csinálod, hogy moshatózol, jó választás :) Milyet használsz? Mi zsebes babyland pelust.

Esetleg, ha nem akarod annyiba hagyni a dolgot, akkor itt érdemes még körülnézi: [link]

Itt én még minden kérdésemre választ találtam.

2011. márc. 29. 06:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, jól esett. Én Coola Baby-t használunk. Ez is zsebes, tul. képpen meg vagyok elégedve vele. Mindig csak 1 betéttel használom, hogy könnyebben mozogjon benne, inkább sűrűbben cserélem.
2011. márc. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!