Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes 4 hós babám 6 napja...

Anyatejes 4 hós babám 6 napja nem kakilt. Próbáltam kúpot, semmi. Egyéb ötletek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én babám sajnos nem issza meg sem a vizem, sem a teát, úgyhogy más módszerhez kellett folyamodnom. Nem tudom miért baj, hogy bedugtam a lázmérőt. Szerintem a te babádnak sem fáj az, ha megméred a popójában a lázát. Épphogy a végét dugtam be neki, mint amikor lázat mérek, az nem fáj. Nem is sírt, amikor csináltam és 10 perc sem telt el és volt eredmény erőlködés és sírás nélkül is. Amúgy egy kúp sokkal vastagabb. Itt egymás tapasztalatait osztják meg az emberek, nem tudom miért kell leszólni másokat. Mindenkinek más módszer jön be. De te biztosan tökéletes "anyuka" vagy!
2009. márc. 2. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is próbáltam már a lázmérős dolgot, nincs ebben semmi különös úgy ahogy mondod. Az a kedves hozzászóló aki meg ilyen szépen tolmácsolta véleményét, na az meg egy gyökér.
2009. márc. 2. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne kínozzátok a babákat! amíg nem látjátok, hogy szenvedne, erőlködne, addig teljesen felesleges!!! Komolyan, majd jön, amikor ő szeretné, és még 10 nap utánis lágy a széklet, nem okoz problémát. Persze ha a baba nyűgös, szenved,akkor jöhet a negyed kúp. Szerintem az legjobb, de a mecsek bébi is segített már nekünk.
2009. márc. 2. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!