Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes 4 hós babám 6 napja...

Anyatejes 4 hós babám 6 napja nem kakilt. Próbáltam kúpot, semmi. Egyéb ötletek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 18:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Próbáltad már a Laevolac szirupot?
2009. márc. 1. 18:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Cukros kamillatea. Előtte kicsit kend be a combját, hogy nem allergiás-e rá. Ha 1-2 óra múlva se pirosodik be, akkor mehet.

Én 3dl vízhez 3 kiskanál kamillát adok, leszűröm, és 3 kiskanál cukorral ízesítem. Ebből kap 3-4 kiskanállal. Max. 1 napon belül tuti hogy van eredmény.

Amúgy ha nem szenved miatta, akkor várhatsz akár 10 napot is, elvileg addig normális, olyan jól hasznosítja a szervezete az anyatejet, hogy nincs salakanyag.

2009. márc. 1. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
41%

Szia!

1 deci vízbe, 1 kamillatea filter, 2 teáskanál cukor.

Ezt add neki evés előtt 15 perccel. Garantált a siker!

Ez egy szelíd, de biztos módszer!

De ha mégsem használ, vidd el orvoshoz!

Nekem dokinő azt mondta, ennyi idősen nem szabad kúpozni, és lázmérőzni sem!

2009. márc. 1. 18:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha őt nem zavarja, még várj egy kicsit. Nekem egyszer volt ilyen, hogy szorulása volt, 3 nap után már sírt, látszott, hogy szenved. A patikában adtak kifejezetten csecsemőknek adható hashajtót, de én nem vagyok annyira a gyógyszerek híve. Reggel éhgyomorra ettem szilvalekvárt tejjel, meg 2 napig szilvalekváros kenyeret. Nekem nem volt semmi bajom, de a babámat meghajtotta. Aztán még egy ideig figyeltem, hogy én mit eszek, joghurt, müzli, de szerencsére azóta sem volt gond, pedig sokszor van, hogy 2 nap után produkál valamit. Viszont mikor megindult az igen büdös volt és nem kis mennyiség...

Boldog babázást!

2009. márc. 1. 19:12
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Anyatejes babánál ez teljesen normális, ha nem szeretnéd kínozni, és miért szeretnéd, akkor hagyd, majd jön magától. Könnyű mondani, de így van. a kisfiam 7 naponta kakil, sőt,van hogy 8. Amíg semmi problémája nincs, nem nyűgös, addig ne piszkáld. Ja, és 8 nap után is puha, híg kaki van, nem szenved, viszont jó nagy adagot tálal:) Szerintem ne piszkáld meg a szervezetét cukorral, kamillával, felesleges még ennyi idő után.
2009. márc. 1. 19:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Szeretem ezt az oldalt,aranyosak vagytok!!!! Akkor még várok egy picit... pussz!
2009. márc. 1. 19:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sokaknak nem tetszik, de nekünk bevált. Mikor oltást kapott a kisfiam és belázasodott, utána sokáig nem tudott kakilni. Próbáltam, hogy bedugtam a lázmérőt a popsijába, de nem volt semmi reakció. Aztán eszembe jutott, hogy valamivel kéne sikosítani, hogy könnyebben kijöjjön. Használunk napraforgó olajat, amivel a baba hajlatait szoktuk bekenni locsi előtt. A lázmérőt belemártottam az olajba és négyszer-ötször bedugtam a kicsim popójába és huzogattam ki-be, ingerelve a kakira. Persze közben masszíroztam a hasát és felhúztam a lábaim. Láss csodát, 10 perc múlva megvolt az eredmény és nem is erőlködött. Nekünk már háromszor bevált. Inkább ez, mint gyógyszer.
2009. márc. 1. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinálja,a cukros kamilla mindig beválik! Ne hagyd tovább,itatsd meg vele,had jöjjön ki,aminek ki kell jönnie.tuti,hogy már fesziti a pociját!sokkal jobb lesz neki,ha végre kakil!minél tovább vársz,annál nehezebb lesz kicsalogatni a kakit.
2009. márc. 1. 20:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Sárgabaracklé pl hippes vagy nestlés. Mi mindig ezt isszuk, ha nincs kaki.
2009. márc. 1. 21:45
 10/13 anonim ***** válasza:
48%

Miért kell kínozni szegény babákat. Nem írta a kérdező, hogy bármi gondja lenne a babának, így gondolom nem fáj a hasa.

Kedves lázmérőt húzogató "anyuka": kipróbálhatnád magadon a módszert, de ne lázmérővel, hanem ami a te méreteidhez úgy arányul, mint a babádhoz a lázmérő. Kívánom, hogy éld át, amit ő.

Kislányomak is volt ilyen időszaka, mikor a 8. napon kakilt, és semmi baja nem volt. Az anyatej ilyen jól hasznosítható.

Ne kínozd feleslegesen!!!

2009. márc. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!