Anyatejes 4 hós babám 6 napja nem kakilt. Próbáltam kúpot, semmi. Egyéb ötletek?
Cukros kamillatea. Előtte kicsit kend be a combját, hogy nem allergiás-e rá. Ha 1-2 óra múlva se pirosodik be, akkor mehet.
Én 3dl vízhez 3 kiskanál kamillát adok, leszűröm, és 3 kiskanál cukorral ízesítem. Ebből kap 3-4 kiskanállal. Max. 1 napon belül tuti hogy van eredmény.
Amúgy ha nem szenved miatta, akkor várhatsz akár 10 napot is, elvileg addig normális, olyan jól hasznosítja a szervezete az anyatejet, hogy nincs salakanyag.
Szia!
1 deci vízbe, 1 kamillatea filter, 2 teáskanál cukor.
Ezt add neki evés előtt 15 perccel. Garantált a siker!
Ez egy szelíd, de biztos módszer!
De ha mégsem használ, vidd el orvoshoz!
Nekem dokinő azt mondta, ennyi idősen nem szabad kúpozni, és lázmérőzni sem!
Ha őt nem zavarja, még várj egy kicsit. Nekem egyszer volt ilyen, hogy szorulása volt, 3 nap után már sírt, látszott, hogy szenved. A patikában adtak kifejezetten csecsemőknek adható hashajtót, de én nem vagyok annyira a gyógyszerek híve. Reggel éhgyomorra ettem szilvalekvárt tejjel, meg 2 napig szilvalekváros kenyeret. Nekem nem volt semmi bajom, de a babámat meghajtotta. Aztán még egy ideig figyeltem, hogy én mit eszek, joghurt, müzli, de szerencsére azóta sem volt gond, pedig sokszor van, hogy 2 nap után produkál valamit. Viszont mikor megindult az igen büdös volt és nem kis mennyiség...
Boldog babázást!
Miért kell kínozni szegény babákat. Nem írta a kérdező, hogy bármi gondja lenne a babának, így gondolom nem fáj a hasa.
Kedves lázmérőt húzogató "anyuka": kipróbálhatnád magadon a módszert, de ne lázmérővel, hanem ami a te méreteidhez úgy arányul, mint a babádhoz a lázmérő. Kívánom, hogy éld át, amit ő.
Kislányomak is volt ilyen időszaka, mikor a 8. napon kakilt, és semmi baja nem volt. Az anyatej ilyen jól hasznosítható.
Ne kínozd feleslegesen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!