Edus83 kérdése:
Nagyon szenved a kislányom nehezen tud kakilni,8hós múlt, mit adhatnék neki? Hashajtó, sem használ, milyen ételt ajánlanátok? Szilvát is próbáltam már. Anyatejes is még.
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 07:26
1/7 anonim válasza:
Cukros kamillatea segített az én lányomon.
Vagy kend be a lukát feketenadály kenőccsel.
3/7 anonim válasza:
Eszik már mást is? Fontos ,hogyha szopizik akkor neked is sok rostos ételt kell enned! Ilyenkor kerülendő a burgonya,sárgarépa,alma,banán a babánál! De inkább ha nem szünik vidd el orvoshoz.
4/7 anonim válasza:
Sütőtök is széklet lazító. De ha már a szilva sem segít, akkor cukros kamillatea (vigyázz, csak 3 naponta kapjon, mert hosszú távon szárítja a beleket, és pont székrekedést okoz), vagy Laevolac szirup.
5/7 anonim válasza:
Cukros kamilla tea, szilvalekváros kenyér
7/7 anonim válasza:
Nálunk ami bevált langyosan a rostos baracklé, és a szilvalé. No de attól aztán telerakta a pelust rendesen. :)
Masszírozd a pocakját és sok rostos táplálék kell. Hashajtót én semmiképpen nem adnék még most sem, 16 hónapos a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!