8hós babám nem akar hízni. Ajánlanátok vmi olyan jó kis ételeket amit ő már ehet, és hízni fog tőle? 6700g csak, és már 8 hós múlt.
Figyelt kérdés
akármilyen recept v bármilyen ötletre vevők lennénk, akármi, csak hízzon már szegénykém. enni rengeteget eszik, és a doki is elküldte vizsgálatra de csak május végére kaptunk időpontot :( az nagyon messze van :( de addig is hátha vmi jó kis házi praktikával "felhízlalni". jó a hangulata, meg kis vidám örökmozgó, zabagép (2X eszik főzit 1 nap kb 250et, meg cici, meg gyümi, meg kifli...)2011. febr. 21. 16:23
1/9 anonim válasza:
tejbedarapép, a gyümibe keksz+túró
2/9 anonim válasza:
túrót ill. egyéb nem anyatejjel készült tejes dolgot nehogy adj neki!!!
egyként az fiam is az alsó határnál van, de mindig is ilyen volt, emellett jó kedvű, vidám baba, soha nem volt beteg! 10 hósan értük el a 8 kilót! de nem néz ki vékonynak.
doki elküldött minket vérvételre, mondván hátha a vasa nem jó, és emiatt étvágytalan. mondtam neki, hogy étvágya van, 3 decis bögrényi főzit megeszik simán délbe és még rá tejcsi is:) de elmentünk, vasa persze rendben.
de engem nem zavar hogy pici, legalább nem kell elsőnek nagyobb súlyt megmozgatni, mozoghat kedvére, aztán majd elindul valamikor a gyarapodás!
titeket hova küldött el?
3/9 A kérdező kommentje:
gasztroenerológushoz (nem biztos h jól írtam) küldött ,ő is jó kedvű meg minden, kis formás, mert nagyon kis csini amúgy, csak kis csepp :) hát most a doki felírt tejmentes tápszert sé akkora cicihez azt kell plusszban adni, mert lehet h érzékeny a tejfehérjére v mi, és az nem engedi lerakódnia sok zsírt :P
2011. febr. 21. 17:03
4/9 A kérdező kommentje:
ja! és cicin kívül semmilyen más tejes ,v tejterméket... nem adhatok neki
2011. febr. 21. 17:03
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
szia!az én fiam is tejérzékeny,1 évesen volt 8 kiló.most lassan 15 hónapos,8700 gramm.kicsi,de nagyon formás.azt mondták neked,hogy amíg szoptatod,te sem ehetsz semmilyen tejterméket,illetve olyan ételt,ami bármilyen tejet tartalmaz?és a babának sem adhatsz semmit,amiben tejfehérje van.
7/9 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom, h nekem sem szabad tejet... meg a fiamnak se semmilyen tejes dolgot. én eddig sem voltam tejes, még terhesség alatt.... de azóta szinte semmi. a te babádnak mennyiben volt más így? orvosokhoz kellett járni? v étkezésben? v bármiben? most ilyen tej mentes tápszert próbáltam neki adni cici mellett vacsira, de ezt sem fogadta el, mint a többi tápszert :S sajna múltkor kórházban voltam és akkor azt kellett volna ennie (tápszert) de nem volt hajlandó. így akkor tejpépet sem kaphat? és az a rizspép? azt esetleg ehet? v nektek mi hogy volt? írhatsz privátban is regényt ha gondolod, és szívesen megosztod a tapasztalataidat.
2011. febr. 21. 19:49
9/9 anonim válasza:
Sinlac... úgy tudom, ezt akkor ajánlják, amikor nem hízik eléggé a baba vagy allergiás... nálunk az előbbi volt, nagyon szereti a kislányunk, lehet natúr adni, vagy gyümölccsel, de még főzelékbe is keverheted, ha hígabbra csinálod, kiszopizhatja a cumisüvegből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!