Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem korai három hónapos...

Nem korai három hónapos babánál a hozzátáplálás az anyatej mellett?

Figyelt kérdés

Ismerősömnek nincs elég teje, de tápszert nem akar adni a babájának.Főtt krumplival és sárgarépával egészíti ki a szoptatásokat.Nem viseli meg a baba pociját ez a korai "evészet"?

Ti mikor kezdtétek el, és hány hónaposnak kell lennie minimum egy babának, hogy el lehessen kezdeni?

2011. ápr. 9. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezek szerint 10 évvel ezelött nagyon buta voltam,most meg egyből nagyon okos lettem.Első gyerekem 6 hetesen kapott almalevet előszőr,2 hónaposan már almapűrét kekszel,3 hónaposan zöldséglevet,4 hónaposan húst.Egészséges kamaszlány,pár náthát leszámítva kutya baja nem volt.Ja,és mindez anyatej mellett történt,sosem kapott tápszert.

Akkor így mondta a gyerekorvos,ugyanaz,aki 10 év múlva második gyereknél azt tanácsolta 6 hónapig kizárólag szoptassam.

Ez így is történt,10 hónaposan még mindig küszködtünk az új ízek elfogadtatásával.Hála,ö is egészséges,de válogatós,soványkább mint a nagy volt ennyi idős korában,és persze anyatejes 3 évesen.

2011. ápr. 10. 00:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 6 hónapig kizárólag szoptattam, de ha nem lett volna elég az anyatejem, és választanom kellett volna, akkor én sem a tápszert választottam volna, én is inkább hozzátápláltam volna. Nem azért, mert meggyőződésem hogy anyáink milyen remekül etettek minket, hanem mert nekem a tápszer nagyon idegen és mesterséges.
2011. ápr. 10. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:
00.09-nek: pontosan ezért írtam, hogy sokat fejlődött a tudomány, kutatások, kísérletek sorozata bizonyította be az elmúlt években, hogy nem jó a babának, ha korán kezdik a hozzátáplálást.De nem vitázok én,mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. 22.35-ös voltam.
2011. ápr. 10. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!