Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért bánt ennyire, hogy...

Miért bánt ennyire, hogy ilyenek a "barátnőim"?

Figyelt kérdés
A barátnőmenek van egy 3éves gyereke. Van egy szép babakocssija amit már nem használ. Nekem meg az lenne az álomkocsim mert miénk sajnos nem vállt be. Eszébe se jutott,hogy nekem adja vagy kölcsön. Azért bánt nagyon mert a baráti körben lévő babák,gyerekek tölünk csomó mindent kaptak,szép új vagy alig használt dolgokat.1éves múlt a gyerekem és annyira bánt,hogy senkitől semmit nem kap csak tölünk.A szülinapjára is csak tölünk kapott. Ne értsetek félre nem ez a mérvadó,de itt mindenki tehetősebb és megtehetné... Én pl volt,hogy vettem vmit a babámnak és vettem egyből egy ugyanolyat a barátnőmnek is. Én ilyen gesztus sose kaptam. Engem ezt bánt..Szerintetek? Ja még annyi,hogy 2 családnak( ismeretlenek) még segitettünk is egy csomó babacuccal-játékkal. Amugy megtehetem,hogy megvegyem újjonnan a babakocsit csak elegem van. Úgy érzem,hogy hiába "van" 4barátnőm egyik sem érdemli meg a figyelmességemet.
2011. ápr. 7. 11:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
mar majdnem 3 eve (nem eves) bocsi :)
2011. ápr. 9. 00:33
 22/22 A kérdező kommentje:

Szia!

Bocsi,hogy csak most válaszolok de a napokban nem volt időm gépezni. Még Csak tervezzük a kistesót,de karácsonyra szép ajándék lenne egy pozi teszt:-)

Hova külföldre? Még nem tudjuk pontosan,az fontos,hogy mindenképp angol nyelvű környezetbe. Kanada biztos nagyon szép és sok szép helyen sétálhatsz a piciddel:-) Szoktatok hazalátogatni Mo.-ra? Milyenek ott az emberek,kedvesek? Könnyen tudtál barátkozni? Itt Mo.-n van egy rossz mentalitás és talán emiatt is vagyok néha kivülálló.

2011. ápr. 13. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!