Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Húst, hányszor ehet, egyen?

Húst, hányszor ehet, egyen?

Figyelt kérdés
6,5 hónapos kisfiam kb egy hete minden nap eszik húst,egyik nap pulyka valamivel,másik nap csirke valamivel,egy héten egyszer eszik májat.De van olyan is,hogy egyik nap natúr főzelék.
2011. ápr. 5. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Az én kisfiam most lesz 7 hónapos, eddig csak kétszer kapott még húst kóstolónak, de ha rendszeresen bevezetem, akkor sem fogok minden nap húst készíteni neki, úgy tervezem, hogy egy héten lesz 2-3 húsmentes nap. Szerintem mindenképp iktass be legalább 1-2 napot amikor nem adsz neki húst.
2011. ápr. 5. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem viszont azt mondta a dokink, mikor bevezettük a húst, hogy minden nap adjak neki (májat és halat leszámítva persze, azokat max. 1x egy héten).

Most már másfél éves, és nagyon ritka, hogy húsmentes kaját csinálok.

2011. ápr. 5. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor ahány ház, annyi szokás. A mi orvosunk szerint nem jó a mindennapos húsevés, mert a túl nagy fehérjetartalmú étrend megterheli a picik veséjét. Nálunk például a nagyobbik fiam alig eszik egy kis húst ( heti 1x ha hajlandó megenni)és nincs semmi problémánk ebből, magas, izmos gyerek:)
2011. ápr. 5. 13:02
 4/6 A kérdező kommentje:
7 napból nálunk 1 nap máj,2nap főzelék a többi hús.Így sem jó???
2011. ápr. 5. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
De, szerintem ez így jó:)
2011. ápr. 5. 13:33
 6/6 A kérdező kommentje:
ok,akkor maradok ennél a veziónál,aztán ez persze változhat...
2011. ápr. 5. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!