Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor egyen egy 2 hónapos...

Hányszor egyen egy 2 hónapos baba?

Figyelt kérdés
Most 5-ször, max. 6-szor eszik a babám, de az 5-öt még kevésnek találom. Éjjel alszik akár 8 órát is egyhuzamban, de jobban örülök, amikor felkel és eszik akkor is. CSak anyatejes, 100-150ml-t eszik egyszerre, szépen fejlődik.
2010. máj. 8. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Az alvása legalább olyan fontos mint az evés.Az 5 alkalom nagyon jó,és ha igény szerint szopiztatod,többször is fog majd kérni ha egy kicsit idősebb lesz.De ahogy növekszik lesznek napok hogy alig akar enni,inkább csak aludna,vagy a világot nézegetné legszívesebben.
2010. máj. 8. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
szia! Az enyém majdnem 4 hónapos, de még mindíg 6* eszik
2010. máj. 8. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Az enyém ennyi idősen 7-szer evett, ritkábban 6-szor, ha hosszabban aludt.
2010. máj. 8. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is ennyi idős a kislányom és gőzöm sincs hányszor eszik..

A nagyobbiknál sem számoltam soha, ahányszor kér.

2010. máj. 8. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is 5-ször eszik, pontosan nem tudom, hogy mennyi idős kora óta, de szerintem kb. 2 hónapos volt. Szépen fejlődik azóta is, és az nem baj, ha nem hízik minden hónapban 1 kg-ot. Hidd el, ha többet szeretne enni, akkor szólna, és nem aludna olyan sokat. Azt pedig ne bánd, hogy akár 8 órát is alszik egyhuzamban. Ez áldás, sokan írigyelnének érte. Ja! A lányom tápszeres, 3,5 hónapos és még csak most eszik kb 120-140 között. Este 9-től reggel 6ig alszik. Szóval nincs miért aggódnod.
2010. máj. 8. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:

az én lányom 5 ször eszik, kb 6 hetes kora óta

most 10 hetes, az éjszakát végigalussza, este 8-tól reggel 7ig

2010. máj. 8. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 5-6x evett ennyi idősen.Ha gyarapszik,kiegyensúlyozott,nem sír szopi után,mert éhes,nem baj.
2010. máj. 8. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!