Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek hányszor egyen...

Szerintetek hányszor egyen 6,5 hónapos babám?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a Heim Pálban. Vizelet és vérvételen, mert a doki hugyúti fertőzéstől tart, mivel 1 hónap alatt nem hízott a kislányom. A vér eredmény meg is van ( negatív) a vizelet majd 5 nap múlva. A doktornő megkérdezte mit adok a gyereknek enni. Napi 4-szer eszik tápszert( 1 hete elapadt a tejem) ÉS 1x gyümit vagy főzeléket, de csak fél üveggel kb 100 g-ot. Először reggel 4-kor kel,( este 20 órától hajnal 4-ig alszik ) majd 8-12-15 és 19 órakkor eszik. Na ez nem jó !!!(mondta a dokinő) Napi 6x egyen!! keltsem fel még este 10 óra felé is . Mit tegyek? Keltsem fel este is? Már 6 hetes kora átalussza az éjszakát.
2010. jan. 23. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Dehogyis, szerintem nem éjszaka kell bepótolni amit napközben kihagy. Én a du. 15 és 19 óra közti időt tartom túl hosszúnak. Az én kisfiam is 6,5 hónapos, majdnem ugyanezekben az időkben eszik, de du. 5 óra körül Ő még eszik egyszer. Ő úgy eszik, hogy reggel 8 tápszer, de.11 bébiétel (gyümölcs) 1 vagy fél üveg, 13-14 óra körül bébiétel (főzelék) szintén 1 vagy fél üveg, 16-17 óra körül tápszer, majd este 19-20 óra körül szintén tápszer. Nagyon szépen hízik, de nincs elhízva.

Próbáld meg az esti etetés előtt 2 órával megetetni valamivel (lehet tejpép is, bár azt lefekvés előtt szokták adni).

2010. jan. 23. 13:01
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem se keltsd fel örülj hogy végigalussza az éjszakát, inkább nappal próbáld többször etetni. ha nem is jelzi hogy éhes akkor is legalább még egy etetést iktass be délután. az enyém is 5-ször eszik egy nap, minden hónapban hízott 60-70 dk. most az utólsó hónapban pedig csak 35dk. én annak tudom be hogy többet mozog.
2010. jan. 23. 13:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönö a válaszokat
2010. jan. 23. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!