Összezavarodtam, hányszor egyen?
Figyelt kérdés
6 hónapos a babám, eddig 5ször evett, abból egy etetés éjjel 4:30-kor volt. Valamelyik nap viszont megcsúsztunk az etetéssel, és a vacsora csak 23:30kor volt. Na de így nem kelt föl éjjel 4:30kor, hanem kibírta reggelig. De így nem 5ször eszik, csak 4szer. Ő nem sír, hogy éhes, de én félek, hogy egy főétkezés kimarad, lassabban fog fejlődni, stb...Mit csináljak? Kell a babának az 5szöri étkezés, ugye? Férjem szerint hagyjam, biztosan elég neki a 4szeri kaja, de én nem vagyok lusta felkelni éjjel, hogy etessek. Amúgy szopik+tápszer+mindenféle amit már ehet ő.(husi is)2010. febr. 22. 13:25
1/5 anonim válasza:
Úgy oszd el az etetéseket, hogy 3-4 óránként. Reggeli 6-8 közt, aztán ehez mérten tízórai, ebéd, stb.... ne etesd éjszaka ahoz már nagy .) szopizik még?
2/5 A kérdező kommentje:
Természetesen 4 óránként etetem. Szopizik, de pár csepp van már, tehát inkább tápszer, de cicizni nagyon szeret. Mi 7:30kor kelünk, szóval így 4 óránként számolva és ha éjszaka nem eszik, akkor 4szer jön ki a kaja. Az éjjeli az 5. Az a kérdésem, hogy hagyjam el az 5. étkezést, vagy ahogy eddig, adjak neki éjjel is tápszert?
2010. febr. 22. 13:57
3/5 anonim válasza:
Én helyedben kihagynám az enyém sem eszik csak 4-szer és fokozatosan ahogy kihagyta az 5. étkezést saját magának megemeltette az adagját.Egy hat hós baba már nem kell éjszaka egyen.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Kisfiam most 5 hós. Volt, hogy 3 hós korában csak 4x evett egy nap. Ők tudják, mikor éhesek. Szerintem ahogy kijön. Nálunk sem eszik pont mindig ugyan akkor, van , amikor csúszunk. Ha többet alszik, 4x eszik, ha pl. valahova megyünk/tanácsadás/ és korábban van ebéd, és nem alszik, akkor 6x is eszik.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor figyelem a kisfőnök igényeit.:)
2010. febr. 22. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!