Hanyszor eszik 9 honapos babayok es miket?
reggel szopi+60ml tápszer
délben főzelék hússal/ ma pl kelbimbó volt burgonyával és csirkemellel
uzsonna gyümölcs /ma körte+banán volt
vacsora tejpép vagy főzelék+elalváshoz szopi és tápszer
éjjel szopi
8,5 hónapos a lányom.
Reggel joghurtot vagy túrót eszik gyümivel és gabonapéppel.
Ebédre főzelék hússal, vagy hallal.
Uzsira csak kicsi gyümölcsöt eszik (max. 60-70 gramm), különben nem vacsorázik.
Este vacsira tejpépet eszik, 5 evőkanál porból és 200 ml vízből (kicsit hígabban szereti.).
Szóval ő 4x eszik egy nap.
Nálunk a napirend igy néz ki!
reggel 210ml tápszer
ebéd fözelék husival
uzsonna tejpép vagy gyümi ,joghurt,turó
vacsi 260ml tápszer
Ő csak napi 4-szer eszik 3 hónapos kora óta!
egyépként én nem is tudtam hogy már ebben a korban is ki lehet váltani minden étkezést ezért szeretném az utolsó hozzászólótol kérdezni hogy szopizik e a babája az étkezéseken kivül mert ha nem akkor mi is megprobálnánk a táp elhagyását mert nem ragaszkodnánk hozzá!BOcs az off.-ért
Reggeli: 200 ml tápszer
Tízórai: 150-160 g gyümölcs (olykor darált keksszel)
Ebéd: 160 g főzelék hússal
Uzsonna: 150-160 g tejpép
Vacsora 170-200 ml tápszer.
21:01-es vagyok.
Nem szopizik, tápszeres volt a lányom. Aztán először csak a reggeli tápszert nem akarta meginni, így kapott helyette tejterméket.
Este tápszert kapott, de éjjel többször felkelt, meg kellett itatni. A dokinő mondta, hogy próbáljuk meg a tejpépet vacsira. Na, azóta alszik is, mint a bunda. :)
Szóval nálunk ez így alakult.
Mondta a védőnőnk, hogy nem baj, csak akkor tényleg egyen sok tejterméket. Ezzel nincs baj, mert szerencsére szereti.
A barátnőm kislánya lassan 11 hónapos, és még nincs 8 kiló!!! A barátnőm már elvitte dokihoz, azt hitték, vashiányos, mert keveset is eszik. Semmi baja a kicsinek, neki ilyen a testalkata.
Az én lányom 8 hónapos, 9 kiló és 75 centi. Szóval mint egy átlagos egy éves. :) De nem kövér, csak hosszú, és erős baba.
De próbálhatod a következő szopit kiváltani, valami laktatóval, pl. tejpép, üveges tejbegríz, hasonló.
Kislányom 9 és fél hónapos és 7400g. Egyáltalán nem tűnik soványnak. Én is sokat aggódtam emiatt de mi sem vagyunk egyformák. Doktornőnk is nyugtat, hogy semmi baja, annyit eszik amennyi kell neki, tömni mégsem lehet meg erőltetni sem mert csak rosszabb lesz.
Ne aggódj a súlya miatt minden rendben van Vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!