Mennyi időt foglalkoztok az 5 hós babával? Én elég sokat hagyom 1edül a földön játszani, jól el is van. Vagy igy rossz anya vagyok?
DEHOGYIS!!! NEM vagy rossz anya!! Nagyon jó anya vagy és van egy jó gyereked, akinek nem kell állandóan fogni a kezét.
Az én kislányom is tök jól eljátszik a játszószőnyegen egyedül.
Sztm örülj neki, hogy ilyen jól elvan.
Nem attól jó anya vk, hogy egyfolytában fogja a gyereket, meg 1 percre se hagyja egyedül.
Nekem is, ha nem alszik a játszószőnyegen játszik, addig van időm pl. vasalni. De mnden nap van 1 óra, amit csak vele töltök, akkor játszunk együtt.
Boldog babázást!
5 hós kislány anyukája
Nem baj, sztem jól csinálod!!
Én az elejétől direkt hagytam a fiamat egyedül lenni, mert eleinte még jó, mert elég sokat alszanak, de egy idő után roppant fárasztó ha egésznap szórakoztatni kell, mert nem tanult meg egyedül lenni.
Én a barátnőim gyerkőcein látom, sok olyan van, akit egy pillanatra se lehet egyedül hagyni, mindig igényli a társaságot.
Nem azt mondom, hogy az én utam az üdvözítő, de nekem másfél éves most a kisfiam, mosolygós, barátságos, kedves baba, kölcsönösen hagyjuk egymást élni:)
Persze ez annyit jelent hogy én mosok főzök takarítok stb. és közben ő abszolut jól elfoglalja magát.
Ehhez mondjuk az kellett, hogy minden veszélyes dolgot teljesen elzárjak, és akkor ő egész nap szabadon felfedezhet a lakásban:)
Természetesen az alvása után illetve fürcsi előtt, fürdés közben 100%-ig csak vele vagyunk:)
Nagyon örülök, h feltetted ezt a kérdést! Én nem mertem. Állandóan bűntudat gyötör, mert az én kislányom is sokszor hagyom, hadd játsszon egyedül. És rettenetesen szégyelltem magam-eddig. Örülök, h mások is csinálják így. Tudod, a férjem sajnos nem segít sokat, így mindent magam kell megcsinálnom. Még annyi segítségem sincs, h vigyázzanak rá, amíg legalább kimosom a kisruháit, vagy felmosok, stb...A házunk kicsi, ezért minden hallatszik, ha alszik, és így akkor kell végeznem a munkám, amikor ébren van a kislány. Emiatt sokat vagyok kénytelen önállóan hagyni játszani a babám. Szóval én emiatt hagyom magára olykor.
Na nem ragozom, jó, h mások véleményét is megismerhettem végre! :)
féléves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!