Milyen tapasztalataitok vannak a falcon első lépés cipőkkel kapcsolatban?
Nekünk ilyen Tesorino cipő van, és bejött.Féltem tőle, mert amikor a Brendonban felpróbáltuk alig tudott benne menni(meg amúgy se megy még).Furi volt neki is a kocka orr, de 2 nap múlva már rendesen megy benne.3 hete van meg a cipő, azóta nagyon sokat ügyesedett a babám, pár nap, esetleg 1-2 hét, és egyedül menni fog.Pár lépést már egyedül is megtett.
Szóval nem hátráltatja a cipő a mozgásfejlődésben, egyre ügyesebb, ugyhogy merem ajánlani.
Ami nem tetszik benne hogy nagyon kényes, és gyorsan kopik az orra...
fiamnak ilyen van,és tökéletesen bevált.Ha lenne szandijuk,akkor ilyen márkát vennék nyárra.11 hónaposan kapta a fiam és még mindig ezt hordja,mert még jó rá,19 hónapos(nagyon pici lába van).én valahogy nem tudom elképzelni,hogy a cipő miatt essen el egy gyerek,ez fura.Amikor ráadták a Keresztfiam három számmal nagyobb cipőjét a fiamra poénból,abban sem esett el.Úgyhogy nekünk bevált,csak jó tapasztalat.Nem drága,nagyon könnyű,puha,jól hajlik a talpa,tartja a bokáját.Az egyetlen negatívum,hogy mindig kikötődik a cipőfűző,ezért dupla csomót kötök rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!