Szoptatás közelebbi családtag előtt?
Figyelt kérdés
Anyósomék jönnek látogatóba több napra, elkerülhetetlen lesz, hogy itt legyenek, amikor szopizás jön, és nem tudom, hogy legyen? Küldjem ki őket, menjünk a hálóba a babámmal, vagy nálatok mások előtt ment? Após miatt lennék szemérmes.2011. ápr. 4. 00:05
31/33 anonim válasza:
Ha van lehetőséged, akkor vonuljatok félre inkább. Nálunk pl. a hálón és a gyerekszobán kívül egy légterű a lakás és ha a nappaliban voltunk, akkor elég nagy bunkóság lett volna a vendégeket beküldeni a hálóba vagy a gyerekszobába, így inkább mi mentünk be a hálóba :)
Főleg, mert nekem fekve volt a legkényelmesebb szoptatni, meg hát úgy sokszor be is aludt a babám :)
32/33 anonim válasza:
Márpedig ha visszapörgethetném az idő kerekét,senkit nem tűrnék meg magunk mellett amikor szoptatok! Nem voltam tőle nyugodt,nagyon zavart és ez kihat a babára. Csak lennék olyan erős,hogy nem foglalkozok azzal kinek mi a véleménye,ha ellent mondok neki!
33/33 anonim válasza:
A legelején még apukám is ott lehetett... de idővel rájöttem, hogy a férjemen kívül minden más férfi zavar... ezért amikor szopi volt, vagy kiment, vagy én vonultam el... apósom, sógorom előtt soha, de ezt nem is kellett mondanom, természetesnek vették... női társaságban minden további nélkül szoptattam, ez egyáltalán nem zavart... hónapokkal később már senki sem lehetett jelen, nem a szégyenlősség miatt, hanem mert a kislányunk már nézelődött és minden és mindenki elvonta a figyelmét... ekkor már apuka is száműzve lett... nem kell ebből ügyet csinálni, tedd azt és úgy, ahogyan Nektek jól esik... nem hiszem, hogy bárki megsértődne ha úgy gondolod, inkább egyedül szeretnétek maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!