Szoptatás közelebbi családtag előtt?
Még a saját apukám előtt sem szoptattam, nemhogy apósom előtt! Ráadásul szerintem szegény apósom olyan zavarba jönne, hogy csak na!
A férjemen kívül a bátyám és az ő családja előtt szoptattam csak (a felesége, plusz a két gyerkőc). De előttük egyáltalán nem voltam szégyenlős, miután a férjem megmutatta nekik a szülés közben készült fotókat! Onnantól kezdve egy szoptatás már semmiség volt. :)
De egyébként szerintem is az a legjobb, ha szépen félrevonulsz. Ha akarod, anyósodat még mindig áthívhatod, de ha te egyedül akarsz lenni, azt is meg kell érteniük.
Szia, én is szégyenlős vagyok. Nálunk gyakran volt számos vendégsereg mikor a fiam megszületett (mamák, papák, dédik, nagynénik, nagybácsi) de amikor szoptatásra került a sor mindenki tudta "hol" a helye :-) Én az első alkalommal megkértem őket, ha épp a babaszobában voltak, hogy legyen szivesek kis időre magunkra hagyni bennünket, vagy ha a nappaliban voltunk elvonultam a babaszobába a kicsivel. Ez először kínos volt de aztán megszokták és már ha csak jeleztem, hogy enni fog a baba már mindenki vette a lapot! Később pár hónap múlva anyósom és anyukám na meg persze a férjem előtt tudtam szoptatni, más előtt soha.
Most várom a második babánkat de azt hiszem most is így lesz nem érzem, hogy a szoptatás az egész családra, rokonságra tartozik.
Azt javaslom hogy úgy és ott szoptass ahol te és a kicsi megszoktátok mert ha mindig a nappaliban szopizik és most beviszed a hálóba akkor neki is furcsa lesz és lehet nem szopizik úgy.
Egyébként majd később biztos nem leszel ilyen szégyellős én is így kezdtem de ma már természetes hogy ha éhes bárhol bárki előtt megetetem.
Én bementem a hálóba és z anyós jött utánam erről ennyit.
2 kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!