Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatás közelebbi családtag...

Szoptatás közelebbi családtag előtt?

Figyelt kérdés
Anyósomék jönnek látogatóba több napra, elkerülhetetlen lesz, hogy itt legyenek, amikor szopizás jön, és nem tudom, hogy legyen? Küldjem ki őket, menjünk a hálóba a babámmal, vagy nálatok mások előtt ment? Após miatt lennék szemérmes.
2011. ápr. 4. 00:05
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
37%
A cigányasszony a villamoson is kilöki a fél csöcsét, oszt jónapot! Apósod valószínűleg látott már szoptatós nőt, és ha éppenséggel nem a világ legtahóbb emberei, akkor nem fognak fennakadni rajta. Ilyen helyzetben általában inkább a férfiak szokták kínosan érezni magukat. A nők ebből nem szoktak problémát csinálni, sőt. Büszkék rá, hogy a gyereküket szoptatják.
2011. ápr. 4. 00:08
 2/33 anonim ***** válasza:
81%
Én a hálóba vonulnék a babával a helyedben. Én csakis anyu előtt, a férjem előtt és a legjobb barátnőm előtt tudtam szoptatni. Senki más előtt nem voltam rá képes és hajlandó sem. És előttük sem szívesen. Mondjuk a férjem előtt bármikor, de néha a saját anyám is "zavart" ebben. Főleg mikor odaült és nézte... jááááájjjj... ez annyira intim dolog szerintem!!!
2011. ápr. 4. 00:14
 3/33 A kérdező kommentje:
Büszke vagyok rá, hogy szoptatok, pláne, hogy nagyon megküzdünk minden cseppért, mert kevés van. De én is úgy érzem, hogy csak a férjem előtt menne, bár még más előtt nem próbáltam. Csak nem tudom, mások hogy vannak ezzel, az én hozzáállásom furcsa-e, változtatnom kellene, és megpróbálni anyósék előtt, vagy ne erőltessem magamra.
2011. ápr. 4. 00:20
 4/33 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindig jobb kerdezni. Mi van, ha megkerdezed az illeto csaladtagoktol: Szopi kovetkezik. Hogyan ereznek magukat jobban, ha atmennel a gyerekkel a masik helyisegbe, vagy ok nem banjak, ha ott maradtok veluk. Vagy az apos kapja magat, es elmegy setalni, vagy ha nem es ot nem zavarja, de teged esetleg igen, akkor egy szelesebb konnyu sallal siman letakarhatod a valladtol a gyerekig magatokat. Nem kell ezen fennakadni. Ok biztos nem fognak.
2011. ápr. 4. 00:23
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy tűnik, hogy szégyellős vagy, és az csak menyugtatná a lelkedet, ha tudnád hogy őket is zavarja a dolog.

Szerintem vonulj félre, de az sem gáz, ha megkéred őket, hogy most menjenek ki beszélgetni a konyhába.

A főnök most a baba, neki meg egy nyugis anyára van szüksége, nem egy olyanra, aki szoptatás közben azon túráztatja az agyát, hogy 'ciki-vagy-nemis-annyira-ciki'

2011. ápr. 4. 00:38
 6/33 anonim ***** válasza:
87%
SOHA TÖBBÉ! Első babával engedtem én naiv balga,hogy anyósom ott legyen velünk ebben az INTIM PILLANATBAN és még azt is,hogy igazgassa a mellemen a gyereket,meg magyarázzon a helyes mellrátételről! A vége persze az lett,hogy én tehetek róla,hogy nincs elég tejem. Egyébként annyiszor ellentmondtam már saját magamnak a jó viszony kedvéért és emésztettem magam utána mióta megszületett a lányom,hogy összeszámolni se tudom. De nem tudják mi vár rájuk ha megszületik a második baba! Még egyszer senki nem fogja ezt velem eljátszani,pláne nem hallgatom a hülyeségeket és viselem el a tolakodást immáron 2 gyerekkel!
2011. ápr. 4. 01:00
 7/33 TWIO ***** válasza:
69%
Talán tényleg jobb átmenni. Anyóstól nem tartanék, hiszen ő is szoptatott, érezte ennek természetességét, szükségszerűségét. Apóstól nem kérdezném a dolgot, nem csinálnám előtte, egyrészt azért, mert a női mell mégis intim, szexuális szimbólum, másrészről meg ha kérdezném, sem mondaná a férfi önérzete, az illem, hogy "húzzá' e' szoptatni a másik szobába, mer' nem érdekel minket a dolog".
2011. ápr. 4. 01:07
 8/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, igen, tényleg szégyenlős vagyok. :) Akkor nem ciki ezek szerint, ha nem igazán szeretném após előtt. Anyós előtt még csak-csak, de a férjemen kívül még egy férfi, még ha nem is látja a mellem, és nyilván nem is nézné, akkor is nekem kicsit kellemetlen belegondolni is.
2011. ápr. 4. 01:15
 9/33 anonim ***** válasza:
84%

Az én anyósom is ott téblábolt. Nagyon utáltam érte sőt. Aztán egyszer azt mondta, olyan jó hallgatni, ahogy cuppog, eszik a gyerek. Akkor csak mosolyogtam, hát akkor hallgassa mama, de ma már nekem is jól esik látni és hallani, ha csörögnek a kanalak, rágják az ételt. Úgyhogy visszagondolva kicsit bánt is, hogy rosszat feltételeztem és úgy gondoltam, azért téblábol ott, hogy engem bosszantson meg ellenőrizzen.

De apósomat megkérném menjen ki, illetve erről anyósom gondoskodott.

2011. ápr. 4. 01:59
 10/33 anonim ***** válasza:
80%
Én is voltam már ilyen helyzetben, nekem egyik megoldásként az jött be, hogy a vállamra tettem egy kendőt, amit a kicsi fejére és a karomra borítottam, senki nem látott semmit (max hallott), nem volt zavarba.
2011. ápr. 4. 05:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!