Szoptatás közelebbi családtag előtt?
Engem nem érdekel, ki mit mond: ha megszületik a babám és vendégeink jönnek szopizáskor, egyszerűen bemegyek a babaszobába azzal a címszóval, hogy: "na úgy látom éhes, megyünk, eszünk"
Szerintem mindenkiben van annyi tapintat, hogy nem fog utánam jönni, én legalábbis feltételezem a legjobbat a látogatóinkról :) És szerintem ez természetes.
Szerintem azon lepődnének meg inkább, ha mindenki előtt kicsapnám a mellem, és rácuppantanám a gyereket :DDDDDDD
Úristen!!:D Bele se merek gondolni!!:DD:D
Bocs, OFF következik:
"Nem gondolom,hogy bárki segitsége kellene a szopihoz"
Általában igazad van, de én találkoztam már olyan anyukával, aki nem tudott szoptatni. Hetekig segíteni kellett neki, meg kellett tanítani Őt is, meg a babát is.
Akiben most megfordult a gondolat, hogy 'Milyen anya az ilyen?' az érezze magát virtuálisan felpofozva!
DE! még az ilyen segítségre szoruló anyukák is el szokták tudni dönteni, hogy kitől kérnek segítséget. Anya/anyós/védőnő/sógornő/barátnő/nagymama/férj/LaLecheLiga/stb a választék elég széles :) Aki jön 'segíteni' de valjában zavar, azt farba lehet billenteni.
Tehát kis eszmefuttatásom nincs hatással erre a konkrét esetre :)
Mégegyszer bocs
/OFF
Én is nagyon szégyenlős voltam mielőtt szültem.El sem tudtam képzelni, hogy mások előtt szoptatok.
Aztán amikor megszületett nem zavart ha valaki ott volt.
Nekünk nagyon nagy a családunk, van 2 tesóm akik közül az egyik fiú, de sosem mondanám neki, hgy menj ki mert szoptatok.
Olyan áhítattal nézték, hogy milyen édi mikor eszik.
Apósom pl. mindíg kiment amikor szoptattam, mert ő Amúgy is olyan pici a mellem, hogy amikor szopizunk semmi sem látszik belőle.
De mostmár 6 hós a babám és őt zavarja, ha bárki ott van apán kívül, így már mi is elvonulunk.Szólok ,hogy megyünk szopizni mindjárt jövünk.Senki nem haragszik meg.
Köszönöm a válaszokat, ment a + mindenkinek :). OFF: Utolsó, egyet értek, lehet, hogy engem is köpködni fognak ezért, de kellett "tanítani" engem is, pláne hogy az első hetét Manó kórházban töltötte, így valójában igazán másfél hete szopizik, most kezdünk ráérezni, kényelmes pózt találni annak ellenére, hogy 3 napig tanítottak. Ettől nem érzem magam rossz anyának. Másnak mást kell tanítani, ami nekem ment ösztönösen, ebben is biztos vagyok. :)
Szerintem majd finoman szólok, hogy most szeretnék szoptatni, igyanak egy kávét a konyhában. Vagy mosogassanak el nekem, teregessenek ki, stb. :DD Mindig a nappaliban szopiztunk, úgyhogy mi maradunk.
Ez a mosogatas, teregetes nagyon tetszik. IGEN! Tegyek magukat hasznossa! :)
Nagyon jo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!