Kinek mennyi pénz jut egy hónapba ételre?
Azoknak az anyukáknak a válaszát várnám akiknek maximum 20 ezer forintot kell beosztaniuk úgy,hogy 3 főre.Férj,anyuka és egy 2 éves kisgyerek.
Hogy lehet ennyiből kihozni az ételt?Vagy akár ettől kevesebből?
Nagyon nehéz pláne a kevesebből, de mindenképpen használd a fagyasztót!!
A fiam 2 éves , meg mi , most jön a tesó és néha eléggé csoppadt a konyha kassza..20 ezer a max..
Mindent megpróbálunk felhasználni, a kuka szinte tabu,megfőzöm amit a kicsi szeret (kimondott válogatós gyerek) és abból 2 adagot fagyasztok le ha lehet... azt eszünk mi is.
Nagy pörköltet főzök, és levest mindig fagyasztok, a főzelékekhez jó lesz feltétnek a levesbe meg csak tészta kell , zöldség.
Nem könnyű, tudom miről beszélsz.
Húú.. hát jó kérdés. Képzeld, mi is "csináltuk" ezt vagy fél évig, mikor már csak gyes-es voltam... Volt (van) megtakarításunk, de az istennek nem akaródzott hozzányúlni, mert úgy éreztem, ha felbontjuk, el is folyik a kezünk közül. Úgyhogy meghúztuk a nadrágszíjat rendesen...
Kaja. Na hogy is volt, lássuk csak. Előtte napi kétszer ettünk meleget. Mikor ilyen szűk lett a kassza, akkor reggel és este már csak hideg kaját ettünk, és csak délben ettünk meleget.
Igyekeztem variálni, hogy egészséges dolgok is legyenek benne. Leves, főzelék sült virslivel, sült, rántott csirkecomb rizibizivel, lecsó (imádjuk!), sajtos tészta, sült alma fahéjjal, rizseshús, szilvásgombóc, stb... ilyesmik voltak ebédre.
Reggeli vacsora szendvicsek, virsli, májkérmes kenyér paradicsommal, bundáskenyér lilahgymával, finom teákkal, stb.
Szóval nálam ez elég nagy kihívás volt, mert a szülés előtt havi 400 ezerből éltünk meg, aztán ugye a férjem 100 ezres fizuja + az én 25 ezres gyes-em + a családi pótlék, hát elég nagy volt a kiesés, de meg tudtuk csinálni! :)
Kedves utolsó!
Sajnos én is így látom,hogy lehetetlen 20 ezerből kihozni.
Kiszámoltam,hogy csak a kenyér meg a tej amit két naponta veszek 7500 forint.És akkor még semmi mást nem vettem.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!