Meddig kell adni a babának a D vitamint (Vigantol)?
Figyelt kérdés
Az én kislányom már 23 hónapos, hónapok óta nem adom. A gyermekorvosunk azt mondta, hogy adjam, de mindig elfelejtem! Természetesen az első 1,5 évben szinte egy napot sem hagytunk ki!2011. ápr. 2. 22:50
1/8 anonim válasza:
Elvileg 1 évig naponta, utána csak októbertől áprilisig, szóval a téli időszakban, 3 éves kora után már nem kell.
Én az enyémeknek nem adtam szinte egyáltalán. Sokat vagyunk kint és az elég volt. Kutya bajuk sincs. Úgyhogy ne aggódj sztem.
2/8 anonim válasza:
Mi 2 évesek vagyunk és még szedni kell.De én is folyton elfelejtem...szerintem 3 éves koráig tuti kell
3/8 anonim válasza:
Nekünk 2 évig mondták. Milyen jó ez a nagy összhang.
4/8 anonim válasza:
nálunk 3éves kort mondtak. 1éves koráig minden nap, utána csak kb. okt-márc./ápr.-ig.
5/8 anonim válasza:
januárban volt 1 éves a fiam. A dokinéni azt mondta, áprilisig adjam neki, utána majd csak októbertől. Már nem kap, csak ha néha eszembe jut, kb. 2* hetente.
6/8 anonim válasza:
fiam juniban lesz egy éves...akkor addig adja neki én is eszembe jut, és utánna meg nem kell csak télen majd???
7/8 anonim válasza:
Nekem is ápr. végét mondtak, de mostanában már nem nagyon adom. Eleget vagyunk a kint, biztos felér 1 csepp Vigantollal. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 3. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!