Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány honapos, vagy éves volt...

Hány honapos, vagy éves volt a babátok mikor először oda adtátok a mamának több órára vagy éjszakára?

Figyelt kérdés
Lehet velem van a baj de az én kisfiam még most múlt 5 hónapos és nem tudom elképzelni hogy oda adjam, éjszakára meg főleg nem! Sétálni szokták elvinni, de pl. ma megyünk a tescoba és mind a 2 mama jelentkezet hogy maradjon nálluk, de én vinni akarom, mert én akkor vagyok nyugott! Barátnőm szerint ez nem jó mert késöbb nem fog meglenni sehol se! ő már 3 honaposan ott hagyta éjszakára is a mamánál! Mondjuk mi még szopizunk de ha nem szopna se tudnám még ott hagyni!
2011. ápr. 1. 12:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

12:26-os vagyok. Nem, anyósra még jó ideig nem hagyom éjszaka. Nagyon egyszerű okai vannak. Először is, "kirakatnagymama". Szeret büszkélkedni vele, mesélni róla a szomszédoknak, de amikor ott vagyunk, az idő nagy részét a konyhában tölti vagy alszik délután (akkor is, amikor a kicsi már felébredt). És nem, nem lehet helyette főzni, nála a kaja "szent", a napi főzés élete elengedhetetlen része. 2 és fél év alatt egyszer fordult elő, hogy előzőleg megfőzött és lefagyasztott kaját ettünk, akkor lelkendezett, h milyen jó, hogy unokázhat, és nem csak a nagyapja sajátítja ki. 1. Ki mondta, h a gyerekkel egyszerre csak egy ember játszhat? 2. Ki a fenét érdekel, h fagyasztott a kaja, attól ugyanolyan jó.

Míg az én szüleim havonta minimum egyszer feljönnek hozzánk, addig ő állandó kifogásokat keres, hogy éppen miért nem jön fel. Évente kb. 3-4 alkalommal nyitja ránk az ajtót. Pedig nyugdíjas, tehát a vonat ingyen lenne, ideje lenne vonatozni... Pedig én készséggel elhiszem, h szereti az unokáját, csak mintha nem tudna mit kezdeni vele...

Másik ok pedig, hogy amíg a szüleim megértik, hogy mit hogy szeretnénk, addig náluk ez problémákba ütközik. Szóval addig, amíg nem látom azt, hogy úgy csinálják a dolgokat maguktól és nem újbóli kérlelésre,(alapvetőkre gondolok, mint pl a 2 éves kezébe nem adunk éles késeket, h segítsen teríteni, mert eleshet vele)ahogy mi szeretnénk, addig nem aludhat ott. Illetve majd, ha ő kéri.

2011. ápr. 1. 14:00
 22/26 anonim ***** válasza:

11 hónaposan, aztán legközelebb 23 hónaposan.

már korábban is rájuk hagytam volna szerintem, ha lettek volna a közelben nagyszülők.

2011. ápr. 1. 15:04
 23/26 anonim ***** válasza:
8 hónaposan mentünk lagziba én fektettem le auludni mert cicin aludt el.Majd hajnali 3 ig anyós vigyázott rá ekkor kelt fel cicizni minidg 3 kor kelt.Így tudtuk mikor kell hazamenni
2011. ápr. 1. 15:33
 24/26 anonim ***** válasza:
12.44-es vagyok.Egy kivétellek mindig anyóséknál volt/van,mert ők laknak közel:))
2011. ápr. 1. 18:01
 25/26 anonim ***** válasza:

7hetesen mi lagziba mentünk, és mamánál aludt a jó alvó tápszeres gyerekem... Azóta is sokszor, a nagyobb 3éves és a kicsi is aki 10hós. Sokszor együtt alszunk ott, de havonta 1-2x egyedül is ottalszanak, ha valami dolgunk van. Nem csak én anyukámnál, anyóséknál is. Nálunk big happy famili van-tündér mamákkal anyóssal.

:-)

Hálistennek! énnagyon örülök ennek. Nekik ez nagy boldogság, nekem meg nagy segítség.:-)

2011. ápr. 1. 21:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Kb. 10 hónaposak voltak (ikrek), amikor először aludtak ott délután. Aztán 1 évesen már simán ott hagytam őket éjszakára. És néha olyat is csinálok, ha sok a dolgom, hogy délelőtt átviszem őket, délben ott alszanak, aztán vacsora időben hazahozom őket.
2011. ápr. 2. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!