Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány honapos, vagy éves volt...

Hány honapos, vagy éves volt a babátok mikor először oda adtátok a mamának több órára vagy éjszakára?

Figyelt kérdés
Lehet velem van a baj de az én kisfiam még most múlt 5 hónapos és nem tudom elképzelni hogy oda adjam, éjszakára meg főleg nem! Sétálni szokták elvinni, de pl. ma megyünk a tescoba és mind a 2 mama jelentkezet hogy maradjon nálluk, de én vinni akarom, mert én akkor vagyok nyugott! Barátnőm szerint ez nem jó mert késöbb nem fog meglenni sehol se! ő már 3 honaposan ott hagyta éjszakára is a mamánál! Mondjuk mi még szopizunk de ha nem szopna se tudnám még ott hagyni!
2011. ápr. 1. 12:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Fiam 2 hónapos volt, amikor ott aludt, amit így utólag már nem csinálnék, lányom viszont bőven elmúlt 1 éves. Ez meg már kicsit a másik véglet, nehezebben si marad el mással, pedig már 2 éves.
2011. ápr. 1. 12:20
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én kissrácom 3 éves volt,amikor először odaadtam a nagyszülőknek,de előtte vagy másfél évig nyúztak érte.Szerintem egy pár hónapos baba még az anyjával legyen,ne a nagyszülőkkel.Az oké,hogy ha elugrasz valahova,akkor figyelnek rá,vagy max elviszik sétálni,de éjszakára meg huzamosabb időre szerintem 3 éves korig ne nagyon add oda,én legalábbis nem adtam!
2011. ápr. 1. 12:20
 3/26 anonim ***** válasza:
még mindig 12:20-as,egyébként ezzel semmi bajt nem okoztam,mert annak ellenére,hogy 3 évesen aludt először máshol,ugyanolyan életrevaló,cserfes és barátkozó gyerkőc.
2011. ápr. 1. 12:21
 4/26 anonim ***** válasza:
Ha most még nem esik jól az elválás, ne kapkodd el. De lassan kezd el szoktatni magad a gondolathoz, hogy néha a mamákra hagyd, mert ha túlzottan elhúzod a dolgot, az Ő számára lesz nehezebb a helyzet. Én kb. 6 hónapos koruktól bíztam rá Őket a mamira nappal, és 1 éves kor után éjszakára.
2011. ápr. 1. 12:21
 5/26 anonim ***** válasza:

Öszintén,a lányom 2,5 éves volt,mikor elözször anyósoméknál aludt egyedül.....

A szüleim nagyon messze vannak.1000km.A fiamat oda nem adnám ha nem lenne muszály.most 1 éves.Ö még éjjelente 5x 6x ébred.A lányom is rossz alvó volt és nagyon anyás.

2011. ápr. 1. 12:22
 6/26 anonim ***** válasza:
A 3 éves kor szerintem túlzás, főleg ha van kéznél nagymama, aki szívesen segít.
2011. ápr. 1. 12:22
 7/26 anonim ***** válasza:
A keresztszüleinél szokott aludni 10 hónapos kora óta eddig szopizott így előtte nem mehetett,de előbb is oda adtam volna,mert megbízok/unk bennük.Ezért is választottuk őket.Azóta is havonta egyszer ott alszik 2 éves lesz április végén.NAgyon barátságos nem fél az idegenektől sem.NA napokra azért nem maradhatna sehol mert így is szokott nagyon hiányozni.:)
2011. ápr. 1. 12:23
 8/26 anonim ***** válasza:

Most 14 hónapos és még nem adtam oda. Nem is tudom elképzelni.

Éjszaka még föl-föl sír és olyankor úgy érzem szüksége van rám. Aztán lehet, hogy nem jó ez így, de mi távol élünk a nagyszülőktől, meg hát így alakult.

2011. ápr. 1. 12:23
 9/26 anonim ***** válasza:
Még mindig 12:11. Nálam akkor jött el a nappali odaadás ideje, amikor olyan dolgokat kellett intéznem, ami sokáig tartott, és a babának nem lett volna jó, ha hivatalról-hivatalra rángatom. Az éjszakai ottalvást akkor kezdtük el bevezetni, amikor a tesót vártuk, hogy ne legyen neki szokatlan, ha szülni megyek.
2011. ápr. 1. 12:24
 10/26 anonim ***** válasza:
ja és kb 40 kmre laknak tőlünk.ha ez számít vmit is.
2011. ápr. 1. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!