Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány honapos, vagy éves volt...

Hány honapos, vagy éves volt a babátok mikor először oda adtátok a mamának több órára vagy éjszakára?

Figyelt kérdés
Lehet velem van a baj de az én kisfiam még most múlt 5 hónapos és nem tudom elképzelni hogy oda adjam, éjszakára meg főleg nem! Sétálni szokták elvinni, de pl. ma megyünk a tescoba és mind a 2 mama jelentkezet hogy maradjon nálluk, de én vinni akarom, mert én akkor vagyok nyugott! Barátnőm szerint ez nem jó mert késöbb nem fog meglenni sehol se! ő már 3 honaposan ott hagyta éjszakára is a mamánál! Mondjuk mi még szopizunk de ha nem szopna se tudnám még ott hagyni!
2011. ápr. 1. 12:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

3hónaposan két szopi között elmentünk úszni.(3óra) Addig mamánál aludt.

Kicentiztük, épp a cipőből ugrottam ki, amikor keservesen sírni kezdett, hogy éhes.

2011. ápr. 1. 12:24
 12/26 anonim ***** válasza:
Rövid időkre már 1 hónaposan is otthon hagytam (mama, vagy dédi vagy keresztanya), két szopi között elintéztük a bevásárlást. Mivel okt. végén szültem, nagyon nem szerettem magammal vinni tescóba és társaiba, paramami voltam/vagyok, h valamit elkap. Amikor éjjel már nem szopizott, akkor volt hogy elmentünk moziba, vagy beülni valahová, addig anyukám őrködött az álma felett. Amikor már egyáltalán nem szopizott, akkor meg napközben is órákra anyukámra hagytuk (kb havonta-2havonta egyszer, tehát nem rendszeresen azért), semmi gond nem volt. Mondjuk az agyam állandóan rajta járt :) Teljesen egyedül a télen hagytuk a szüleimnél (2 éves múlt 2 hónappal), 2 éjszakára, mi elmentünk wellnesselni, nagyon-nagyon kellett már nekünk is a kettesben töltött több idő, nem csak pár óra... A világon semmi gond nem volt, mondjuk imádja a mamiját :) Én jobban megszenvedtem a többnapos elválást, mint ő :)
2011. ápr. 1. 12:26
 13/26 anonim ***** válasza:

Látod én elhiszem hogy félted de ezzel nem csak magadnak hanem majd idővel a kicsinek sem teszel jót,és ha eljön majd az az idő amikor egy kicsit kimozdulnál a pároddal vagy elmennél vásárolgatni egyedül vagy barátnősködni akkor mi lesz??Nem szabad ilyet csinálni kicsit hagyd a mamákra is hisz ők is ki szeretnék venni a szerepüket,meg tudod a nagymamai törődés nagyon kell egy gyermek életében én nagyon szeretem a szüleimet de az életem legnagyobb kincse a mamám volt...sajnos már csak volt:(És örülök hogy megtapasztalhattam azt ahogy egy nagyszülő megszépítheti egy unoka életét.Nekem ikreim vannak 4 hónaposak és nagyon sokat itt van anyukám aminek nagyon örülök hagy szokják és szeressék őt is úgy a kicsik mint minket a szüleiket sőt én ha apu is átjön otthagyom őket az unokákkal a szobában hagy legyenek csak meghitt négyesben a nagyszülőkkel is:)

Sőt 3 hét múlva még el is megyünk itthonról habár 3 órahosszára de bízom a szüleimben és szeretném ezzel is megszépíteni az életüket hogy hagyom hagy legyenek IGAZI NAGYSZÜLŐK:)))

Gondold át és belátod hogy igazam van:)

Minden jót neked :)És bocsi a hosszú levélért de ezt csak így tudtam neked kifejteni:))

2011. ápr. 1. 12:27
 14/26 anonim ***** válasza:

nálunk is szopihoz vagyok kötve. de 1-2 órára szoktam hagyni hol anyura, hol anyósra. először 6 hetesen őrizte az álmát a nagyi, amikor mi koncertre mentünk.

szeintem ennyi babázás jár a nagyiknak is, ha szívesen babáznak! és tényleg, idővel másokkal is jól kell éreznie magát, ne 1 embertől függjön!

meg a Tescoban a sok embertől egy csomó nyavaját is összeszedhet, én nem vinném, ha megoldható, hogy vigyáznak rá.

2011. ápr. 1. 12:30
 15/26 anonim ***** válasza:
Három kamaszom mellé született egy kislányom. Eleinte kb 3 hós korától úgy vigyázott rá valamelyik nagyi, hogy a tesók is ott voltak, mert Ők ismerik igazán, hogy működik a pici, és Ő is jobban ismeri Őket, mint a mamáit.
2011. ápr. 1. 12:34
 16/26 anonim ***** válasza:
Először 10 naposan,mikor varratszedésre kellett mennem.Azóta néhány órákra rendszeresen.Fél éjszakára egy hónaposan és három hónaposan,de akkor hajnalban hazamentünk,és ott aludtunk mellette.Most lesz 8 hónapos,és egész éjszakára most tervezzük először.
2011. ápr. 1. 12:44
 17/26 anonim ***** válasza:

20 hónapos volt, mikor elmentünk egy rendezvényre a férjemmel és anyukám nálunk aludt.

Egész egyszerűen addig nem volt rá okunk, hogy mamával legyen éjjel. Egyébként nehezen aludt el, de aztán nem volt gond.

2011. ápr. 1. 13:02
 18/26 anonim ***** válasza:

Májusban megyünk a férjemmel Ákos koncertre, aznap a tesóm fog rá vigyázni. Akkor majdnem 3 hónapos lesz már. Délután kb. 4-5 órától olyan éjfélig lesz vele. Van 2 gyereke tesómnak, szóval nem aggódom. Tápszeres, illetve anyatejet is üvegből kap, mert tejtesótól kapjuk, így az etetés megoldható. Pelenkázni tud, más gondja nem nagyon lehet vele. :)

Előtte húsvétkor meg kimegyünk tesómékhoz a nyaralójukba. Gyógyfürdő területén van, szóval szerintem ott is 2-3 órát nélkülünk lesz a picúr, mert a rokonok alig várják, hogy babázhassanak. Mi meg legalább kicsit feltöltődünk a férjemmel. :) Akkor lesz pont 2 hónapos a kislányom.

2011. ápr. 1. 13:33
 19/26 anonim ***** válasza:

Itt mindenki "anyukám"at ír.Anyósra senki sem hagyja???

Nekünk sajnos mindenki messze lakik.CSak ismerös van,de olyan nincs akinél ott aludna a gyerek.Meg nem is baj ez.Majd nyáron megy a mamához.A lányom elkezdte az ovit,semmi gond nem volt vele.Egyszer sem sírt,vagy mondta,hogy nem akakr menni.Barátságos gyermek.A fiam is.Pedig szinte csak velem vannak.

2011. ápr. 1. 13:36
 20/26 anonim ***** válasza:
Kislányomnál nem igazán emlékszem hamarabb időpontra, mint mikor utolsó idős terhes voltam a fiammal, és leengedtem a nagyanyjával játszóterezni (max. 1-2 óra), ekkor volt 13 hónapos. Kisfiamnál kb. 3 hónaposan otthagytam a nagymamáéknál, míg elugrottunk egy órára bevásárolni, de nagyon rosszul éreztem ez idő alatt magamat. Ez a rossz érzés egészen addig tartott, míg tápszeres nem lett (8 hónaposan), akkorra azonban már kifejezetten jól esett este elmenni egy filmet megnézni egy moziba, vagy valami más programot csinálni Apával. De így is két óra után, már nagyon rosszul érzem magam nélkülük. Nem szeretem tovább másra bízni őket. Ott alvásról hallani sem akarok. Majd akkor, ha ők saját maguk kérik, hogy hagy aludjanak a nagyszüleiknél. Amúgy tök hülyeségnek tartom ezt a szoktasd a gyerekedet a leváláshoz felfogást, az én gyerekeim érdekes módon 2 nap alatt beszoktak a bölcsődébe, nem sírnak utánam, ha a nagyszüleiknél hagyom őket, és sosem szökdöstem meg tőlük, mindig megbeszéltem velük, hogy most elmegyek. A gondozónénik teljes elismeréssel adóznak nekünk, hogy ilyen szépen elvannak bent a bölcsiben.
2011. ápr. 1. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!