Hány honapos, vagy éves volt a babátok mikor először oda adtátok a mamának több órára vagy éjszakára?
3hónaposan két szopi között elmentünk úszni.(3óra) Addig mamánál aludt.
Kicentiztük, épp a cipőből ugrottam ki, amikor keservesen sírni kezdett, hogy éhes.
Látod én elhiszem hogy félted de ezzel nem csak magadnak hanem majd idővel a kicsinek sem teszel jót,és ha eljön majd az az idő amikor egy kicsit kimozdulnál a pároddal vagy elmennél vásárolgatni egyedül vagy barátnősködni akkor mi lesz??Nem szabad ilyet csinálni kicsit hagyd a mamákra is hisz ők is ki szeretnék venni a szerepüket,meg tudod a nagymamai törődés nagyon kell egy gyermek életében én nagyon szeretem a szüleimet de az életem legnagyobb kincse a mamám volt...sajnos már csak volt:(És örülök hogy megtapasztalhattam azt ahogy egy nagyszülő megszépítheti egy unoka életét.Nekem ikreim vannak 4 hónaposak és nagyon sokat itt van anyukám aminek nagyon örülök hagy szokják és szeressék őt is úgy a kicsik mint minket a szüleiket sőt én ha apu is átjön otthagyom őket az unokákkal a szobában hagy legyenek csak meghitt négyesben a nagyszülőkkel is:)
Sőt 3 hét múlva még el is megyünk itthonról habár 3 órahosszára de bízom a szüleimben és szeretném ezzel is megszépíteni az életüket hogy hagyom hagy legyenek IGAZI NAGYSZÜLŐK:)))
Gondold át és belátod hogy igazam van:)
Minden jót neked :)És bocsi a hosszú levélért de ezt csak így tudtam neked kifejteni:))
nálunk is szopihoz vagyok kötve. de 1-2 órára szoktam hagyni hol anyura, hol anyósra. először 6 hetesen őrizte az álmát a nagyi, amikor mi koncertre mentünk.
szeintem ennyi babázás jár a nagyiknak is, ha szívesen babáznak! és tényleg, idővel másokkal is jól kell éreznie magát, ne 1 embertől függjön!
meg a Tescoban a sok embertől egy csomó nyavaját is összeszedhet, én nem vinném, ha megoldható, hogy vigyáznak rá.
20 hónapos volt, mikor elmentünk egy rendezvényre a férjemmel és anyukám nálunk aludt.
Egész egyszerűen addig nem volt rá okunk, hogy mamával legyen éjjel. Egyébként nehezen aludt el, de aztán nem volt gond.
Májusban megyünk a férjemmel Ákos koncertre, aznap a tesóm fog rá vigyázni. Akkor majdnem 3 hónapos lesz már. Délután kb. 4-5 órától olyan éjfélig lesz vele. Van 2 gyereke tesómnak, szóval nem aggódom. Tápszeres, illetve anyatejet is üvegből kap, mert tejtesótól kapjuk, így az etetés megoldható. Pelenkázni tud, más gondja nem nagyon lehet vele. :)
Előtte húsvétkor meg kimegyünk tesómékhoz a nyaralójukba. Gyógyfürdő területén van, szóval szerintem ott is 2-3 órát nélkülünk lesz a picúr, mert a rokonok alig várják, hogy babázhassanak. Mi meg legalább kicsit feltöltődünk a férjemmel. :) Akkor lesz pont 2 hónapos a kislányom.
Itt mindenki "anyukám"at ír.Anyósra senki sem hagyja???
Nekünk sajnos mindenki messze lakik.CSak ismerös van,de olyan nincs akinél ott aludna a gyerek.Meg nem is baj ez.Majd nyáron megy a mamához.A lányom elkezdte az ovit,semmi gond nem volt vele.Egyszer sem sírt,vagy mondta,hogy nem akakr menni.Barátságos gyermek.A fiam is.Pedig szinte csak velem vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!