Csak én gondolom úgy, hogy a mai anyák kezdenek nagyon szélsőségesek lenni? Tökéletes anyukák, ti most ne figyeljetek!
Köszönöm aki mellém állt, a pont nem ide való vagyok.
Kérdező igen el van szállva magától, bocsi, hogy ezt írom.
Hát én azt hiszem sem ide sem oda nem tartozom,szeretem a babám életkorának megfelelően adni a dolgokat,de nem csinálok mindent a nagykönyv szerint,hanem ahogy igényeljük.
Viszont az kiakasztott amikor a nővérem a 7 hónapos babámnak adta a csokit,hogy nyalogassa,mert ismerje meg,de mi a fenének,neki erre még nincs szüksége,pláne hogy a párom is kiakadt rám,miért ne na még egyet,hát na nem,persze hogy tetszik neki az édes,de azért szerintem nem kell túlzásba esni.
Manóm szereti a Milupa teáit,az cukros,de pl az édesköményt,kamillát keserűn issza,így szokta,és nem is kéri másként,de a vizet is megissza.
Senki sem tökéletes.
Szerintem van igazság abban amit mondasz!Az én babám 5 hós.Az elejétől kezdve tettem a kamilla teájába egy pici cukrot.Nem hiszem,hogy ettől lenne valami baja....Először mindent kifertőtlenítettem.De azóta nem mindennapos!Jól kimosom és kész!A csokiról meg csak annyit,hogy egy gyereknek kell édesség (mértékkel!!).Anyunak van egy üzlete,tele édességgel.De soha nem ettem kiló számra az édességet kicsi koromba.
Engem nem izgat a pontozás!Nem azért írok ide!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!