Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Csak én gondolom úgy, hogy a mai anyák kezdenek nagyon szélsőségesek lenni? Tökéletes anyukák, ti most ne figyeljetek!

Figyelt kérdés
Kiver a frász ha olvasom hogy valaki a Hipp-es szuperminőségi babakaján azt nézi h van-e benne cukor és ha van 2% visszateszi, vagy lepontozza azt a szerencsétlent akinek a gyereke cumiból szereti inni a teát (miközben gondolom az övé már 1 hónaposan ultrasteril kiskanállal kapta a 10x felforralt szigorúan csak vizet, az mindegy h szanaszét folyt orrán- száján - ezt így KELL!), vagy attól aki már 9 hónapos gyerektől számonkéri h miért nem beszél, vagy attól aki kijelenti hogy csokit sose az méreg egyen inkább karalábét az a gyerek. Csak az írjon aki hasonlóan gondolkodik, remélem van ilyen.
2009. febr. 26. 15:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
89%

Igen én is így gondolom!

Jót kacagtam a kérdéseden!(mármint a megfogalmazáson)

Én sem vagyokm szuper steril anyuka!

A baba étrendjére vigyázok,amit nem szabad azt még nem adok neki!

Nagyjábol én főzöm neki az ebédeket!

Teát már régen adom neki,cukorral,másképp meg nem inná,inkább kiszáradna,sajna!:-(

Vizről hallani sem akar!

TEHÁT ÉN EGYET ÉRTEK VELED!

Minket másképp neveltek a szüleink,nem ekkora szigorral,mégis itt vagyunk!

Hajrá anyukák!!!

2009. febr. 26. 15:47
 12/40 anonim ***** válasza:
76%

van egy storym: az usabol irok..itt most nagy divat az "ORGANIC" tema..akkor vagy jo anya ha csak kizarolag ilyen termeket adsz a gyereknek..vagy ezzel furdeted stb..

van egy csalad akiknel minden organic..a`szappan,a sampon,a hutoben minden..stb

de a gyerekek nem furdenek csak 3naponta,a kislanynak csipi a punijat ha pisil,mert a bugyijaval torli ki,es csak este kell fesulkodni,mert anyu igy tanitja..tehat ennyit a tokeletessegrol..

ez tukrozi igazan ,hagyjuk...persze ezek a gyerkek betegesek,de van egy masik csalad akik szegenyebbek nincs "ORGANIC" tema a gyerek jatszik a koszban,csokit es chipset eszik meg hamburgert..es kicsattan az egeszsegtol..ot meg nem lattam betegnek..

Nem kell a gyerekt burokban nevelni..egyet ertek az elottem szolokkal:)

2009. febr. 26. 15:48
 13/40 anonim ***** válasza:
86%

én egyetértek a 15:37es válaszolóval.

nem mondom, hogy a te értelmezésedben tökéletes anya lennék, de az én gyerekem is HIPPet eszik. az oka egyszerű: így kényelmes, nem kell főzőcskézni és a babám szereti. mellesleg tudom, h mit eszek, nem kell attól paráznom, hogy mennyi a nitrát meg a sok szar a hipermarketes kajákban. ha bio boltban vásárolnák, az meg az üvegesnél is drágább... amíg főznék, így azt az időt is vele töltöm. ennyi. amúgy hol vizet iszek, hol teát, mikor mit adok neki épp. csőrös pohárból iszik:)

cumizik is.

és mászik, feláll, sétál, ha kapaszkodik. és igen, néha kimond 1-1 szót, de azt még tényleg nagyon ritkán.

nem gondolom, h ez így baj lenne. de mindenki maga dönti el.

2009. febr. 26. 15:49
 14/40 anonim ***** válasza:
87%
Mint látod,hasonló gondolkodású vagyok,egész egyszerűen nem szeretem a cukrot,a teában sem!!!Csokiból is csak az ét jöhet,az meg azén nem lenne szerencsés egy babának.Általában a szülők magukhoz hasonlónak nevelik,szoktatják a gyerekeiket.Én csak azért válaszoltam,h lásd,attól,h kicsit eltérnek a szokásaink,és a felfogásunk,attól még teljesen hasonlóak,és normálisak vagyunk(mármint ti is,és mi is).
2009. febr. 26. 15:49
 15/40 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Az én fiam sem hajlandó sem cumit, sem cumisüveget elfogadni kicsi kora óta!

Nem azért mert én szupi anyuka akartam lenni!

És hidd el nem túl nagy élvezet volt megtanítani pohárból inni, de muszály volt. 6 hónapos koráig naponta 2 kanál vizet tudtam beleönteni, mostmár kb. fél dl-t megiszik pohárból naponta.Tök jó!

Már orvosnál is voltam, hogy mit csináljak vele, hogy nem iszik. Jó lebaltázott,hogy valószínű nem szomjas!

Hát sajna nincs diplomám én erre nem gondoltam.

Ja,és túrórudit, krémtúrót én is adok neki. Imádja, csak nagyon nem merem hangoztatni, mert már kaptam érte.

10 hónapos baba anyukája

2009. febr. 26. 15:50
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Az előző választ a kérdező kommentjére írtam,a 15.37-es válaszoló vagyok.Örülök,h mások gondolkodnak úgy,mint én.
2009. febr. 26. 15:52
 17/40 anonim ***** válasza:
92%

valamelyik nap volt egy ilyen kérdés oda is sok jelen esetben pozitiv válasz érkezett.

az én véleményem szerint azt a bizonyos arany középutat ha megtalálja az ember az tök jó:-))

2009. febr. 26. 15:54
 18/40 A kérdező kommentje:
Nem, én nem rátok gondoltam, nem arra aki maga sem szereti a cukros dolgot és nem ad a gyerekének, és nem arra akinek a gyereke nem fogadja el a cumit, hanem azokra akik szószerint könyvből nevelik/gondozzák a gyereküket mindenféle józan észt nélkülözve vagy a gyermektelen védőnőjük életképtelen tanácsát szajkózzák, másra ráerőltetik, aki nem úgy és olyan szigorúan nevel lepontozzák. Ezekre gondoltam konkrétan.
2009. febr. 26. 15:59
 19/40 anonim ***** válasza:
91%

Sziasztok!

Én nem részletezem, de egyet értek a kérdezővel!

Van egy 11 hós kisfiam, akit nem a mai divat alapján nevelek...

2009. febr. 26. 16:03
 20/40 anonim ***** válasza:
95%

16:03 vagyok

az én kisfiam nem iszik teát, hiába cukroztam, nem kellett neki úgy sem. A kórházban minden gyerek megitta a kórháti agyoncukrozott teát, de az én kisfiam nem!

A sima vízért rajong, csak kár,hogy keveset iszik.

2009. febr. 26. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!