Csak én gondolom úgy, hogy a mai anyák kezdenek nagyon szélsőségesek lenni? Tökéletes anyukák, ti most ne figyeljetek!
Figyelt kérdés
Kiver a frász ha olvasom hogy valaki a Hipp-es szuperminőségi babakaján azt nézi h van-e benne cukor és ha van 2% visszateszi, vagy lepontozza azt a szerencsétlent akinek a gyereke cumiból szereti inni a teát (miközben gondolom az övé már 1 hónaposan ultrasteril kiskanállal kapta a 10x felforralt szigorúan csak vizet, az mindegy h szanaszét folyt orrán- száján - ezt így KELL!), vagy attól aki már 9 hónapos gyerektől számonkéri h miért nem beszél, vagy attól aki kijelenti hogy csokit sose az méreg egyen inkább karalábét az a gyerek. Csak az írjon aki hasonlóan gondolkodik, remélem van ilyen.2009. febr. 26. 15:16
1/40 anonim válasza:
na én is így gondolom!!!!!
sokminden ilyen van még amit sorolni lehetne. én mindent belátásom szerint teszek.
a mi fiunk 9 hós múlt de eszik néha csokis dolgokat, krémtúrót, túrórudit, stb....
le lehet pontozni ha nem tetszik.
2/40 anonim válasza:
Ne törődj vele... mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy szeretné.. De igen vannak a könyvből nevelők és akikből ösztönösen jön az anyaság. nem vagyunk egyformák...
3/40 anonim válasza:
Van ilyen. Azért sokak vagyunk szerintem, akik nem aggódják agyon a gyermekük gyerekkorát, és nem óvják a gyereküket a levegőtől is.
4/40 anonim válasza:
Igen, tényleg egyre több ilyen anyuci van, és ez tényleg ijesztő a normálisabbaknak... mert elgondolkodunk, hogy akkor velünk van a baj? De nem. Nekünk sem lett semmi bajunk egy csomó dologtól, amitől sikoltozva menekülnek egyes anyukák... És szerencsétlen gyereket megfosztani a csokitól kegyetlenség. Engem is kegyetlenség lenne, de a gyerek hadd legyen már gyerek :)))
5/40 anonim válasza:
:-))))hát igen,én is így gondolom.
6/40 anonim válasza:
Én pl. már nem is tudom mikor főztem ki utoljára a cumisüvegét,rossz anya lennék?
Mindenesetre tök egészséges ,még nem volt beteg,8 hónapos .
Szintén le lehet pontozni.Igazad van,szerintem sokan eltúlozzák ezeket a dolgokat,jó van amire érdemes odafigyelni,de tudni kell hol a mérték,és a saját főztöm tuti van olyan mint ezek a szuper bébikaják,vagy jobb,hisz azt teszek bele a manónak amit csak akarok,tartaléknak jó megoldás,de megvenni sem tudnám mindig.
7/40 A kérdező kommentje:
Engem már kezd idegesíteni az anyamarketing tudatmódosító hatása, mert mindenhol ezt nyomatják. Főleg azok akiknek fogalmuk sincs milyen felnevelni 1- 2 gyereket.
2009. febr. 26. 15:23
8/40 A kérdező kommentje:
De jó hogy írod ezt a cumisüvegfertőtlenítést, ugyanígy voltam/vagyok vele.
2009. febr. 26. 15:26
9/40 anonim válasza:
Nekem 2 gyerekem van,és nem vagyok se szuper,se tökéletes anyuka.Ennek ellenére ha a babakajában(én üvegest adok neki,főziből,desszertből) van cukor nem veszem meg,és még nem evett a kicsi-9 hós-se túró rudit,se csokit.Ennek az az oka,h a tejpépet imádja és abban van éppen elég cukor...A teát cumisüvegből issza,azt is cukor nélkül,de csak azért,mert én is így szeretem...és még nem mászik,nem tud felülni,nem beszél,nem áll.Sztem ez így rendjén is van,hiszen még pici.Attól,h vki nem ért veled egyet-pl.a cukros kaják terén-még lehet normális,(és egyáltalán nem tökéletes és nem is szélsőséges)anyuka.És most lepontozhatnak a "te" oldaladon álló anyukák.
10/40 A kérdező kommentje:
Én nem pontozlak le, és nem is vitaindítónak szántam a kérdést, direkt kértem hogy a hasonló gondolkodásúak írjanak. (Én akkor is furcsának tartom aki nem tesz a teába cukrot és kész.)
2009. febr. 26. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!