Na ezt figyeljétek. Ti értitek?
Ez igen!
Sajnos én diagnózis nélkül nem ajánlanék inkább semmit,főleg gyógyszerérzékenység mellett.
Szerintem mindenképp menj el másik orvoshoz,ne hagyd annyiban.Antibiotikumot fertőzés kezelésére,megelőzésére írnak fel nem?
Ha már van papírod a terhességedről akkor keresd fel az illetékes védőnődet, és tőle kérj tanácsot. Úgy ahogy itt nekünk leírtad, mondd el neki is. Ő biztosan ajánl valamit.
Orvost szerintem mindenképp válts. Még időben vagy, és ilyen sok pénzt sem kellene kiadnod legközelebb.
Minden jót!
35+4hetes kismama
szia!
antibiotikumot megelőzésre is írnak! valsóíznű nem ítélte meg az orvos vészesnek a folyásod, hogy feltétlen szükséged legyen kezelésre.
a sok vitamin, gyümölcs-zöldség így a nyári időszakban nagyon jó hatású - mellesleg több gyümölcs segít a várandósság és a meleg miatti vizesedés lekűzdésében.
valamint egyél kevesebb cukrosat, kevesebb szénhidrátot! :)
és keress egy másik orvost, mert nem fair tőle, hogy rádhozza a "szívbajt" és nem tesz semmit! lehet venni hüvelyváladékot, amiben látják, ha volna benne gomba vagy baktérium...
és a fertőzések kialakulásának megelőzésében, vagy épp a kezelésében nagyon jó hatású az intim torna vérkeringést fokozó hatása.. emellett várandósság alatt, szülés után is sok hasznod, előnyöd származhat belőle... több oldal létezik, én most ezt találtam:
Ennyi folyás miatt ne aggódj! :) boldog várandósságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!