Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Na ezt figyeljétek. Ti értitek?

Na ezt figyeljétek. Ti értitek?

Figyelt kérdés
ma voltam orvosnál mert sárgás folyásom volt de nagyon picike nincs szag az állaga testápolós.gyógyszer érzékeny vagyok...na az van h mikor megvizsgált nem mondott semmit h mi a bajom.utána meg antibiotikumot akart felírni mire mondtam neki h érzékeny vagyok.erre meg azt mondja h nem is látott igazából fertőzést.na akkor most mi van?a végére az jött ki h nem írt semmit fel csak mondta h szedjek vitamint.ezután elküldött.na ez került 10ezerbe.szerintetek?tudtok valami gyógymódot antibiotikum nélkül?ha igen segítsetek légyszi ha már az orvos nem tudott.7hkm
2009. aug. 4. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen!

Sajnos én diagnózis nélkül nem ajánlanék inkább semmit,főleg gyógyszerérzékenység mellett.

Szerintem mindenképp menj el másik orvoshoz,ne hagyd annyiban.Antibiotikumot fertőzés kezelésére,megelőzésére írnak fel nem?

2009. aug. 4. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha már van papírod a terhességedről akkor keresd fel az illetékes védőnődet, és tőle kérj tanácsot. Úgy ahogy itt nekünk leírtad, mondd el neki is. Ő biztosan ajánl valamit.

Orvost szerintem mindenképp válts. Még időben vagy, és ilyen sok pénzt sem kellene kiadnod legközelebb.

Minden jót!

35+4hetes kismama

2009. aug. 4. 20:30
 3/4 anonim ***** válasza:

szia!

antibiotikumot megelőzésre is írnak! valsóíznű nem ítélte meg az orvos vészesnek a folyásod, hogy feltétlen szükséged legyen kezelésre.

a sok vitamin, gyümölcs-zöldség így a nyári időszakban nagyon jó hatású - mellesleg több gyümölcs segít a várandósság és a meleg miatti vizesedés lekűzdésében.

valamint egyél kevesebb cukrosat, kevesebb szénhidrátot! :)

és keress egy másik orvost, mert nem fair tőle, hogy rádhozza a "szívbajt" és nem tesz semmit! lehet venni hüvelyváladékot, amiben látják, ha volna benne gomba vagy baktérium...

és a fertőzések kialakulásának megelőzésében, vagy épp a kezelésében nagyon jó hatású az intim torna vérkeringést fokozó hatása.. emellett várandósság alatt, szülés után is sok hasznod, előnyöd származhat belőle... több oldal létezik, én most ezt találtam:

[link]

Ennyi folyás miatt ne aggódj! :) boldog várandósságot! :)

2009. aug. 5. 12:01
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
2009. aug. 16. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!