Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én gondolom úgy, hogy a...

Csak én gondolom úgy, hogy a mai anyák kezdenek nagyon szélsőségesek lenni? Tökéletes anyukák, ti most ne figyeljetek!

Figyelt kérdés
Kiver a frász ha olvasom hogy valaki a Hipp-es szuperminőségi babakaján azt nézi h van-e benne cukor és ha van 2% visszateszi, vagy lepontozza azt a szerencsétlent akinek a gyereke cumiból szereti inni a teát (miközben gondolom az övé már 1 hónaposan ultrasteril kiskanállal kapta a 10x felforralt szigorúan csak vizet, az mindegy h szanaszét folyt orrán- száján - ezt így KELL!), vagy attól aki már 9 hónapos gyerektől számonkéri h miért nem beszél, vagy attól aki kijelenti hogy csokit sose az méreg egyen inkább karalábét az a gyerek. Csak az írjon aki hasonlóan gondolkodik, remélem van ilyen.
2009. febr. 26. 15:16
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
72%

Nekünk a gyermekorvos kiakadt, hogy van macskánk (6 éves szobacica) és egy vizslánk (11 éves). Tüntessük el szerinte.

Nem tüntetjük el.

Én akkor nagyon rossz anya vagyok?

2009. febr. 26. 16:06
 22/40 A kérdező kommentje:
Szuperek vagytok! Írjatok még, mert már kezdem azt hinni én vagyok abnormális!
2009. febr. 26. 16:08
 23/40 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Én sem vagyok szuper anya, márha azok a szuperek akik könyvből nevelnek. 10 hónapos lesz a lányom. Nem tudtam rendesen szoptatni-nem tehetek róla, így hozta a sors. Cumisüveget és társait kb 3 hónapig főztem naponta, azóta kb 2*. Ruhákat csak azokat vasalom amit nagyon muszáj. A teát cukor nélkül issza, édesen nem szereti-cumisüvegből. A vizet pohárból kapja. Ül, áll, gagyog, de nem jár és nem beszél. Ja és bilire se fogom rákényszeríteni ennyi idősen. Kíváncsi leszek arra a gyerekre, akit burokba tartanak,bio cuccal etetnek, hogyha bekerül bölcsibe, oviba és uzsonnára a 300ft-os párizsit teszik eléje...

2009. febr. 26. 16:53
 24/40 anonim ***** válasza:
73%
Engem a legjobban az akasztott ki,hogy olvastam egy kérdést picit régebben,miszeirnt mit rakjak a kisfiam mikulás csomagjába a mandrainon kivül,csokit nem fogok mert azt ugy sem eheti meg.(2-3 éves gyerek).Azt hittem én vagyok a barom,amiért ugy gondoltam a mikulás csokit hoz,hisz emlékszek én is hogy örültem mindig gyerekként,és lám lám élek még.Meg még sorolhatnám,jópár iylen dolog van,a bébikompba nem lehet beletenni a gyereket,a kenguruba nem lehet, naponta 11* kell feltörölni a padlót ha mászik a gyerek,mindnet kifőzni,sterilizálni,tejet soha 2 éves koráig.Mi sem ótvaros mocsokban élünk,de én uyggondolom nem fogom fleporszivozni a lakást minden alkalommal,ha kiteszem a gyereket mászni,nemfogok naponta ,vaslani ,mosni súrolni sterilizálni mindent.Igazat adok abban,hogy mindenkinek a saját dolga,hogy neveli a gyerekét,de én az iylen szintü okoskodást ,"túlaggódást",már betegesnek tartom.
2009. febr. 26. 17:05
 25/40 anonim ***** válasza:
84%

Engem elég sokszor lepontoztak már ezen a fórumon. Ilyenkor szoktam is gondolni, hogy milyen sz***r anya vagyok. Látszik is a 3 hónapos kislányomon, aki állandóan mosolyog, röhög, sose sír, 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, már megkétszerezte a születési súlyát, és totál bejött neki az élet, ilyen elégedett gyerek nincs is a környezetemben.

Én olyan borzasztó dolgokat szoktam vele csinálni, hogy mínuszban is megyünk sétálni, meg kenguruba rakom néha, meg néha rá merészel pillantani a tévére, nincs párásító készülékünk se, és nem fűtöm fel a fürdőszobát 100 fokra, ha fürdünk, elég az a 24 fok, meg ilyesmi.

2009. febr. 26. 17:09
 26/40 anonim ***** válasza:
90%
Csatlakozzom a táborhoz:)Én is jót mosolygok a szuper anyukák szupi babáin,de mindenki úgy rontja el a gyerekét ahogy akarja,ezt anyukám szokta mondani.Az én 10 hónaposom az ujját szopja mindenki ezen szörnyülködik körülötem,azzal nyugtatom öket,hogy a tablóképén már nem úgy lesz lefényképezve:)
2009. febr. 26. 17:49
 27/40 anonim ***** válasza:
52%

Miért kell ilyet kérdezni? Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy jónak látja. Az a baj, hogy sokan másokkal foglalkoznak ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának.

Kisfiam vizet iszik, mert szereti. Még semmi bolti dolgot nem kapott, én főzök neki, mert szeretek gondoskodni róla. Csokit még soha nem kapott, honnan tudná, hogy mitől fosztom meg, hisz az ízét sem ismeri. Miért kell mindig másokkal foglalkozni?

2009. febr. 26. 19:06
 28/40 A kérdező kommentje:
Na látod kedves utolsó pont nem rád vagyunk kiváncsiak!
2009. febr. 26. 21:48
 29/40 anonim ***** válasza:
51%
Kedves kérdező, az utolsó kommented bunkóság volt. SENKI sem tökéletes, nem hallottad még ezt? Kinek a pap, kinek a papné - és ezt? Miért nem vagy kíváncsi a véleményére? Mert nem egyezik a tiéddel?
2009. febr. 26. 22:06
 30/40 A kérdező kommentje:
Pontosan. Az én általam feltett kérdésre hagy döntsem már el hogy mit kommentelek és kire vagyok kiváncsi, ezek mennek meg a bárányfelhők ....
2009. febr. 26. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!