Csak én gondolom úgy, hogy a mai anyák kezdenek nagyon szélsőségesek lenni? Tökéletes anyukák, ti most ne figyeljetek!
Nekünk a gyermekorvos kiakadt, hogy van macskánk (6 éves szobacica) és egy vizslánk (11 éves). Tüntessük el szerinte.
Nem tüntetjük el.
Én akkor nagyon rossz anya vagyok?
Szia!
Én sem vagyok szuper anya, márha azok a szuperek akik könyvből nevelnek. 10 hónapos lesz a lányom. Nem tudtam rendesen szoptatni-nem tehetek róla, így hozta a sors. Cumisüveget és társait kb 3 hónapig főztem naponta, azóta kb 2*. Ruhákat csak azokat vasalom amit nagyon muszáj. A teát cukor nélkül issza, édesen nem szereti-cumisüvegből. A vizet pohárból kapja. Ül, áll, gagyog, de nem jár és nem beszél. Ja és bilire se fogom rákényszeríteni ennyi idősen. Kíváncsi leszek arra a gyerekre, akit burokba tartanak,bio cuccal etetnek, hogyha bekerül bölcsibe, oviba és uzsonnára a 300ft-os párizsit teszik eléje...
Engem elég sokszor lepontoztak már ezen a fórumon. Ilyenkor szoktam is gondolni, hogy milyen sz***r anya vagyok. Látszik is a 3 hónapos kislányomon, aki állandóan mosolyog, röhög, sose sír, 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, már megkétszerezte a születési súlyát, és totál bejött neki az élet, ilyen elégedett gyerek nincs is a környezetemben.
Én olyan borzasztó dolgokat szoktam vele csinálni, hogy mínuszban is megyünk sétálni, meg kenguruba rakom néha, meg néha rá merészel pillantani a tévére, nincs párásító készülékünk se, és nem fűtöm fel a fürdőszobát 100 fokra, ha fürdünk, elég az a 24 fok, meg ilyesmi.
Miért kell ilyet kérdezni? Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy jónak látja. Az a baj, hogy sokan másokkal foglalkoznak ahelyett, hogy magukkal foglalkoznának.
Kisfiam vizet iszik, mert szereti. Még semmi bolti dolgot nem kapott, én főzök neki, mert szeretek gondoskodni róla. Csokit még soha nem kapott, honnan tudná, hogy mitől fosztom meg, hisz az ízét sem ismeri. Miért kell mindig másokkal foglalkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!