Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kivittétek a gyermeketeket...

Kivittétek a gyermeketeket akkor amikor állítólag a radioaktív felhő európa és hazánk fölé ért?

Figyelt kérdés

Mi kinnt voltunk azt mondták nem veszélyes és a kisfiam tegnap is ma is hányt.Eddig soha, 13 hós.

Egyéb baja nincs.Anyatejes.

2011. márc. 31. 07:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
43%

Az utolsó nagyon jó! :D

És csak úgy mellesleg: Amikor pár éve USA és Franciaország a Csendes óceán térségében kísérleti atomrobbantásokat hajtott végre, rá 2 hétre UGYANEKKORA értékkel tetőzött Magyarországon a radioaktív sugárzás, csak az nem volt médiaszenzáció.

Gondolom a kedves kérdező akkor is bezárkózott a kis hidegélelmével a kis atombunkerébe. :D

2011. ápr. 2. 23:00
 32/35 anonim ***** válasza:
71%

Most tök komolyan: nem is voltatok kint azóta a lakásból? Bezárod az ajtókat, ablakokat? (Csak hogy csökkentsd ugyebár 40%-kal a sugárzás dózisát.) Na de meddig lehet ezt így csinálni???

Nem hiába, nagy az Isten állatkertje.

2011. ápr. 3. 14:05
 33/35 A kérdező kommentje:
UNDORÍTÓAK VAGYTOK ÉS PRIMITIVEK!
2011. ápr. 7. 16:47
 34/35 anonim ***** válasza:
80%

Mármint ki undorító és primitív, és miért???

Azért vagyunk undorítóak és primitívek, mert kimegyünk a gyerekkel a tavaszi gyönyörű időben?

Persze te vagy maga a tökély édesanya, mert bezárod a lakásba a gyereked és magadat is, nehogy sugárzás érjen benneteket?

A másik hülye meg múltkor kitalálta, hogy kálium-jodidot akar adni a gyereknek, és hogy recept nélkül honnan szerezhetne. Barmok...

2011. ápr. 8. 07:31
 35/35 anonim ***** válasza:
26%

Jaj, ne támadjátok már szegényt, félti a gyermekét!!! Én is így vagyok. Félek, hogy nem tudom őket megvédeni, nekem is van kettő. Én még a kínai, és egyéb távol keleti dolgoktól is tartok, ruhanemű, ilyesmi vettem én is mostanában a gyerekeknek, voltak is velem a kínai boltban, és utólag gondolkodtam el, hogy milyen szennyezett lehetett. Hajón jön ugye a tengeren, ahol vonult végig a rádioaktív felhő, lerakódhatott a ládákon, amiben szállították. Nemhiába nézik át a hajókat, amik most kötnek ki a napokban Európa partjainál. Én is hülye vagyok? Van, aki gondol ilyenekre, van, aki nem. Mindenki a lelkiismeretével számol el, hogy mit tesz meg a gyermeke egészségéért!

Remélem kisfiad azóta már meggyógyult!

2011. ápr. 10. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!