Kivittétek a gyermeketeket akkor amikor állítólag a radioaktív felhő európa és hazánk fölé ért?
Mi kinnt voltunk azt mondták nem veszélyes és a kisfiam tegnap is ma is hányt.Eddig soha, 13 hós.
Egyéb baja nincs.Anyatejes.
Igen, kivittem. És SENKI nem lett sugárfertőzött Magyarországon a japán katasztrófa miatt.
Még azok az emberek sem, akik közvetlenül a katasztrófa után jöttek haza Japánból.
A gyereked benyelt valamilyen vírust, vagy elrontotta a gyomrát. Biztosan nem sugárfertőzés miatt hányt.
Szegény :( Nem hiszem, hogy van összefüggés, de azért jobb lenne ha doki is látná. Melyik napon volt ez?
Nem vittem ki, a héten rengeteg dolgom volt sajnos.:(
http://www.youtube.com/watch?v=rvAJ_u3Q0Hw&feature=related
ezekről sem tudunk..sajnos akkor sem mondták.
Azért ne hasonlítsuk már Csernobilt ehhez... Én 87-ben születtem anya pont akkor volt terhes velem amikor volt csernobili helyzet. Mégsem lett semmi bajom, egészséges vagyok. És anya nem bújt el a házba, minden nap eljárt dolgozni.
Nem kell mindentől beparázni, a H1N1 vagy a madárinfluenza is ugyanilyen téma...
Egyébként minden nap kiviszem a fiam naponta kétszer is. Eszembe sem jut az "atomfelhő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!