Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kivittétek a gyermeketeket...

Kivittétek a gyermeketeket akkor amikor állítólag a radioaktív felhő európa és hazánk fölé ért?

Figyelt kérdés

Mi kinnt voltunk azt mondták nem veszélyes és a kisfiam tegnap is ma is hányt.Eddig soha, 13 hós.

Egyéb baja nincs.Anyatejes.

2011. márc. 31. 07:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Még ha ide is ért, és tegyük fel, van hatása is, gondolod ha nem viszed ki, azzal meg tudod óvni? Ez nem olyan dolog. Ha ideér, akkor úgyis bekerül a szervezetünkbe. Vagy étellel vagy itallal, vagy csak a levegővel.

De nem szabad pánikolni ezen, hisz már tenni nem tudunk ellene.

2011. márc. 31. 08:32
 12/35 anonim ***** válasza:
49%
Nem baj, 2010 decemberében úgyis vége világnak.
2011. márc. 31. 08:33
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
2011 márciusát tapossuk :D
2011. márc. 31. 08:35
 14/35 anonim ***** válasza:
88%
Ó te jó ég, akkor már meghaltunk???? Ezt mért nem mondta nekem senki? :D
2011. márc. 31. 08:35
 15/35 anonim ***** válasza:
80%

Tudod te, hogy hány kilóméterre van tőlünk Japán??? Különben Valóban: Csernobil sokkal-sokkal közelbb van, azt még el is titkolták, sőt!akkor már zöldellt kint a retek, a saláta, a spenót.. ezt ettük,mert nem tudtuk, hogy bajt okozhat.. És érdekes, hogy nem nőtt meg akkor sem számottevően a rákosok száma.. Ha ott laknánk a közelben, néhány száz kilóméterre, akkor tényleg be kellene tartani bizonyos rendszabályokat, de itt... Vagy az egész Föld kihal, mert körbért a sugárzás? Ennél, ami ideért, többet árt a nap sugárzása...

A hányást okozhatja vírus vagy gyomorrontás... Ahhoz, hogy a sugárbetegség legyen, baromi nagy dózist kellett volna kapjon... Tegnap ttöbbször is voltam kint a lányommal, sőt, utaztunk is, hát, elmondhatom, hogy nagyon sok kisgyerekes anyuka sétálgatott a városokban... Talán ők nem pánikoltak, mert gondolkoznak...

2011. márc. 31. 08:41
 16/35 anonim ***** válasza:
84%

08:33

2012-t akartam írni

Úgy látszik mégis itt van a sugárzás:-)))))))))))))

2011. márc. 31. 08:43
 17/35 anonim ***** válasza:
76%

Na,tessék az ilyen csökött agyúak miatt van annyi story"kisfiam tegnap is ma is hányt,eddig soha"

Menj már a fenébe.

2011. márc. 31. 09:32
 18/35 anonim ***** válasza:
52%

Igen, kivittem, most is kint alszik a teraszon.

Különben sem tudunk elbújni a radioaktív anyag elől... Attól, hogy bezárkózol, még ugyanúgy elér a sugárzás, ha ideér! Gondolom nem föld alatti atombunkerben éltek, így nem tudsz bent sem védekezni a radioaktív anyagtól!

Biztos hogy nem ettől hányt a fiad!

2011. márc. 31. 11:08
 19/35 anonim ***** válasza:
78%

XDXDXD LIKE!!!!!

A kisfiad, mint ahogy előttem is mondták, biztos nem lett radioakív!

Mi is kint vagyunk egész nap, nekem eszembe sem jutott ilyenre gondolni, csak élvezem vére a tavaszt és a kislányom is.... tedd Te is ezt....

2011. márc. 31. 11:30
 20/35 anonim ***** válasza:
54%
max otthon este mi fogunk világítani, tiszta energiamegtakarítás.-)))))))))
2011. márc. 31. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!