Kivittétek a gyermeketeket akkor amikor állítólag a radioaktív felhő európa és hazánk fölé ért?
Mi kinnt voltunk azt mondták nem veszélyes és a kisfiam tegnap is ma is hányt.Eddig soha, 13 hós.
Egyéb baja nincs.Anyatejes.
Még ha ide is ért, és tegyük fel, van hatása is, gondolod ha nem viszed ki, azzal meg tudod óvni? Ez nem olyan dolog. Ha ideér, akkor úgyis bekerül a szervezetünkbe. Vagy étellel vagy itallal, vagy csak a levegővel.
De nem szabad pánikolni ezen, hisz már tenni nem tudunk ellene.
Tudod te, hogy hány kilóméterre van tőlünk Japán??? Különben Valóban: Csernobil sokkal-sokkal közelbb van, azt még el is titkolták, sőt!akkor már zöldellt kint a retek, a saláta, a spenót.. ezt ettük,mert nem tudtuk, hogy bajt okozhat.. És érdekes, hogy nem nőtt meg akkor sem számottevően a rákosok száma.. Ha ott laknánk a közelben, néhány száz kilóméterre, akkor tényleg be kellene tartani bizonyos rendszabályokat, de itt... Vagy az egész Föld kihal, mert körbért a sugárzás? Ennél, ami ideért, többet árt a nap sugárzása...
A hányást okozhatja vírus vagy gyomorrontás... Ahhoz, hogy a sugárbetegség legyen, baromi nagy dózist kellett volna kapjon... Tegnap ttöbbször is voltam kint a lányommal, sőt, utaztunk is, hát, elmondhatom, hogy nagyon sok kisgyerekes anyuka sétálgatott a városokban... Talán ők nem pánikoltak, mert gondolkoznak...
08:33
2012-t akartam írni
Úgy látszik mégis itt van a sugárzás:-)))))))))))))
Na,tessék az ilyen csökött agyúak miatt van annyi story"kisfiam tegnap is ma is hányt,eddig soha"
Menj már a fenébe.
Igen, kivittem, most is kint alszik a teraszon.
Különben sem tudunk elbújni a radioaktív anyag elől... Attól, hogy bezárkózol, még ugyanúgy elér a sugárzás, ha ideér! Gondolom nem föld alatti atombunkerben éltek, így nem tudsz bent sem védekezni a radioaktív anyagtól!
Biztos hogy nem ettől hányt a fiad!
XDXDXD LIKE!!!!!
A kisfiad, mint ahogy előttem is mondták, biztos nem lett radioakív!
Mi is kint vagyunk egész nap, nekem eszembe sem jutott ilyenre gondolni, csak élvezem vére a tavaszt és a kislányom is.... tedd Te is ezt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!