Elobb allt fel, minthogy ult volna?
Figyelt kérdés
Maszik mar regota, es felzsolderosan ul, de nem teljesen. En eroltetni nem akartam az ulest, ezert nem tettem ulve le.
Most meg mar allandoan ulni akar, es abbol erkezik vissza ulo helyzetbe, de meg nagyon bizonytalan..
Volt manak is ilyen? 9 honapos
2011. márc. 31. 05:39
1/4 anonim válasza:
Igen, kisfiam is először megtanult felállni mindenbe kapaszkodva (7 hónaposan), majd állásból letottyant, úgy tanult meg ülni. Persze közben azért gyakorolgatta a négykézláb-pózból való ülést is: kirakta oldalra a fenekét mindig, de kábé két hét kellett neki, mire rájött, hogy a felsőtestét kézzel fel is kell nyomnia.
2/4 anonim válasza:
igen, ez természetes. felülni nehezebb, mint felállni. a lányom már ment egyedül, amikor a doki még kérdezte, hogy fel tud-e ülni egyedül.
az nem baj, ha így próbálkozik, amit magától csinál, azt szabad.
3/4 anonim válasza:
Igen,gyógytornász szájából hallottam,hogy vannak olyan babák,akik állásból ülnek le és nem mászásból és ez nem probléma.
4/4 anonim válasza:
Az enyém is így csinálta! Nem gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!