Hamarabb felült, minthogy kúszna, mászna. Nem baj?
Figyelt kérdés
Kislányom most 7 hónapos. Gurulva közlekedik, a tengelye körül forog körbe és tolja magát hátrafelé a járólapon. Eddig. 2 napja felült és azóta egész nap üldögél, néha eldől, de akkor újra felül és úgy játszik. Még nem kúszik, nem mászik. Félek, hogy most nem is fog már kúszni, mászni, nem lesz hajlandó újra vízszintesbe lemenni, maximum az állás fogja érdekelni. ezután. Vagy ez nem így van? Én azt hittem a kúszás, mászsás után jön az ülés. vagy ebben a sorrendben is jó? Nem fog kimaradni, ugye?2010. máj. 29. 12:02
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj, nincs gond! Az én lányomnak 5 hósan sikerült felülnie, onnantól mindig ülni akart. Aztán hamarosan felállt, s már kapaszkodva lépegetett (7 és fél hósan) amikor megtanult mászni. :-)
Nem maradt ki neki sem semmi, csak kicsit összekutyulta a dolgokat. Amúgy az teljesen normális, hogy előbb ül, csak aztán mászik!
2/4 anonim válasza:
Szia!az én babám is előbb tanult meg ülni, mint mászni.Semmi gond!Mi is ennyi idősen kezdtük.
3/4 anonim válasza:
A sorrend nem számít, csak az, hogy ne maradjon ki semelyik mozgásforma. Pontosabban a mászást mondják, hogy arra ösztönözni kell, mert ha kimarad, akkor későbbiekben gyakran észlelhetőek diszes(diszlexia, diszgráfia...stb)problémák. Nekem 5 hósom van, aki kúszik, de próbál már felülni is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnyugodtam. :)
2010. máj. 29. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!