Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjed, párod miben veszi ki...

Férjed, párod miben veszi ki részét a baba körüli teendőkben?

Figyelt kérdés

Rájuk meritek bízni a babát? Milyen formában?

Mit segítenek? Mit várhatok el egy férfitól? (és nem rossz értelemben kérdezem)

2011. márc. 28. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a férje nagyon sokat dolgozik,de ha hazaér vacsora időben ő eteti a fiúnkat,aki 1,5 éves,aztán ő fürdeti, pelenkázza, öltözteti.Lefektetni már én fektetem le.Vasárnap,amikor itthon van,akkor többet foglalkozik vele,játszanak.Egy hónapos korától ő fürdeti teljesen egyedül az az idő az enyém.A háztartás,bevásárlás,ügyintézés az viszont teljesen az én dolgom,de nem azért mert nem akar segíteni,hanem mert nem tud a sok munka miatt.
2011. márc. 28. 13:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Seeemmmmmiiiit!!!De tényleg!!!Na,jó ha kicsit vigyázni kell a babára,mert nekem dolgom van szó nélkül csinálja.De soha nem pelenkázta,fürdette,etette,sétáltatta,ilyenek.Még 3 hónapos koráig egyáltalán fel sem merte venni.

Az elején ki voltam akadva,de aztán rájöttem,hogy a pici érkezésével nekem nem egy hanem két gyerekem lett...

Ha bohóckodni,kupit csinálni,tentizni,tv-t nézni, kell elválaszthatatlanok.Ha este felébred a kisfiam és én beküldöm,hogy altassa vissza,azt hiszed az altatás,dehogy viháncolás és dumálás,aztán ha bemegyek kétszer akkora fejjel rájuk szólni,kiröhögnek még a kicsi is.

Szóval így mennek a dolgok.

Bármit megbeszélhetek párommal,tényleg.Imádom,szeretem nagyon.És ezért el kell fogadnom ilyennek,Ő nagyon nehezen mutatja ki az érzelmeit és a baba érkezése,olyan érzelmi impulzus neki,amihez nehezen alkalmazkodott.És most 6 hónapos a fiunk,de már rengeteget változott,nem csinálja továbbra sem amit eddig sem,de már nem tart a gyerektől hanem élvezi ha vele lehet.A kapcsolatunk is ilyen,nem nyaljuk faljuk egymást,nem járunk,jártunk szinte soha kézen fogva,de tudom,hogy szeret Engem,mert ismerem!!!

És a kisfiunkat is imádja,és viszont rajong érte a fiam is.

2011. márc. 28. 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Minden este ő fürdeti, masszírozza a babát. Utána vagy ő vagy én etetem -tápszeres baba-, és éjjel először a férjem kel fel hozzá, másodszor meg én.

Hétvégén több időt tölt vele. Pelenkázza, szórakoztatja, eteti. Ha nekem dolgom van, akkor itthon van vele, de ha mondjuk ébren van a picúr, akkor hárman megyünk sétálni, vagy bevásárolni. Rengeteget segít, ha épp nem a baba körül, akkor a házimunkában. Mosogat, porszívózik, ha kell. Szóval nagyon rendes férjem van. Imádom! :)

2011. márc. 28. 14:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az lemaradt, hogy 1 hónapos a babánk.
2011. márc. 28. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!