Milyen pelenkát vegyek? Sürgős!
Eddig (1 év) csak Liberot használtunk, mert bevált.
Most viszont bajban vagyok/vagyunk.
A 3-as kicsi, a 4-es még nagy. Mindkettőből kifolyik a pisi. :(((
A Liberot azért szeretem, mert hátul és a "tépőzár" mellett is gumis. Van hasonló pelus? Vagy milyet vegyek???
Na, most vakarom a fejem... :)
Kislányom 77 cm és 8,5 kg körül van.
A 4-es Libero a fenekére nagy, a külső gumírozás szinte eláll. De ezek szerint az Active Babyből a 4-es lenne jó a méretek miatt?
Eszembe jutott valami!!
Múltkor láttam a CBA-ban kis kiszerelésű Pampers Active pelenkát. Azt hittem, hogy törlőkendő, de nem. Nagyon kis csomag, 5-10 db pelenka, ha lehet benne. Gondolom, így sokkal drágább, árát nem tudom, de talán arra jó, hogy vegyél egy csomaggal és kipróbáld!
Köszönöm a javaslatokat!
05:27! Nagyon rendes vagy, köszönöm! Az a helyzet, hogy holnap mindenképp vennem kell valamilyet, úgyhogy most nem élek a lehetőséggel, de tényleg nagyon köszi!
Viszont attól félek, hogy az Active Baby 4-es méret még nagyobb, mint a Libero, mert ez 7-18 kg-ig van.
Vagy tévedek???
Köszönöm még 1x mindenkinek a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!