Anyukák! Mi borít ki leginkább babátokban?
Azért valljuk be őszintén, nem fenékig tejfel minden esetben a napnak a 24 órája.Kíváncsi lennék a válaszokra, hátha megtalálom köztük az én problémáimat is.
Félre ne értsetek, ezek mellett is imádom, és ő a mindenem, de azért vannak gyenge pillanataim.
Engem mostanában az borít ki egy idő után, hogy mindenhová jön utánam, nem tudok kettőt sem lépni egyedül. Pl. bevinnék egy koszos ruhát a fürdőszobába, kb. 3 mp az egész, de ő már bent van és utána hiszti nélkül nem lehet kivinni.
Vagy hogy nekiállok vmit csinálni a konyhában és ő azonnal kihúzza az összes fiókot és mindent kipakol a padlóra. A konyhánk kb. 3 nm, így konkrétan néha meg sem bírok mozdulni...
Ezek az elején még aranyosak voltak, de most már idegbajt kapok, hogy mindent 3x annyi időmbe telik megcsinálni.
Nagyon jó ez a kérdés. Mégpedig azért, mert amikor úgy érzem kész vége kiborultam (dupla öröm, dupla hiszti, dupla kiborulás) és bárkivel beszélek mindenki a legjobbat legtökéletesebbet mutatja. Mintha mindig mindenhol mindenki gyereke egy szófogadó tökéletes anygal lenne,és anyuka végtelen türelemmel bír csak én vagyok ilyen balfék, hogy kiakadok időnként a sajátjaimon. Persze mondanom sem kell mert egyértelmű hogy imádom őket. De hülye szó de jó érzés, hogy nem csak én akadok ki időnként, és hogy nem csak az enyémeim nem tudnak egy helyben ülni, vagy üvölteni kell utánuk az utcán mert ketten 4 irányba mennek, vagy mert a pelenkázás kész tortúra. Megnyugtató hogy másnál is van ilyen.
Egyébként amíg én ezt leírtam kétszer volt nagy üvöltés. Két egyforma lapáton balhéznak, csak épp a színük más, és természetesen mindkettőnek a kék kell. Hihetetlen. _Nem lehet velük megbeszélni, állandóan veszekednek. eközben az egyik a székem alá esett. Hát erről ennyit. Még nyugodt vagyok....:) :
Hát de jókat nevettem itt magamban:-)
A nagyevő baba anyukáján(a "zugevős anyuka") pedig pláne(már bocs, csak jóindulatból, elképzeltem.....),aranyos lehet ahogy matat a kajáért.Na az én fiam meg pont az ellentéte, 19 hónapos, de az evés egy katasztrófa.Általában nagy harcok árán tudom csak megetetni.Én lehet jobban örölnék ha ilyen nagyevő lenne a fiam.Szóval ezzel eléggé kiidegel.A gyalgos séta nálunk is olyan hogy Ő elindul, és ha nem mennék utána akkor simán elsétálna ki tudja meddig, ezért még többnyire babakocsizunk.A visítozása is elég kimerítő, mikor nem úgy történnek a dolgok ahogy azt Ő elképzeli.De hát ilyen ez, és mindezek mellett imádom, és néha tud olyan kis angyal is lenni, akkor meg elolvadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!