Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mi borít ki leginkább...

Anyukák! Mi borít ki leginkább babátokban?

Figyelt kérdés

Azért valljuk be őszintén, nem fenékig tejfel minden esetben a napnak a 24 órája.Kíváncsi lennék a válaszokra, hátha megtalálom köztük az én problémáimat is.

Félre ne értsetek, ezek mellett is imádom, és ő a mindenem, de azért vannak gyenge pillanataim.

2011. márc. 26. 19:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Amikor baromi álmos, de szó szerint küzd az alvás ellen, 8 hónapos, kész tortúra ha éppen ilyenje van :) Szerencsére sokszor tök normálisan elalszik, de amikor ordít, visong holott tök álmos, az kiborít.

A másik: hajtépés. Utálom amikor cibálja a hajamat, és egyszerűen nem tudok előle kitérni, akárhogy is fogom össze, megtalálja.

Kajálás közben egyszerűen képtelen nyugton ülni, már egy ideje jár is, és régóta mászik, örökké mozog, jönne, menne, utál egy helyben lenni, tehát sokszor evés közben is hiába nagyon éhes, tortúra a kanalas kajálás mert fel akar állni az etetőszékben :) Mindig mondom, hogy ez a gyerek tipikusan olyan lesz aki ötször körbefutja az asztalt mire megebédel, ha futni is megtanul :)

De mindezek ellenére imádom, csak néha olyan jó lenne ha kicsit kifújhatnám magam, és egy helyben maradna legalább 1 pillanatra, mert amikor ébren van, jön, megy, cibálja a kutyát, aki derekasan viseli :)

2011. márc. 26. 21:31
 12/25 anonim ***** válasza:

Amikor setalni megyunk vagy jatszoterre. Mindent felszed a foldrol es meg akarja enni. Lehet kavics, fadarab, falevel... Nagyon idegesito, hogy mindig a foldet lesi, hogy mit lehet osszeszedni. Nekem a derekam mar szakad le. Persze a babakocsiba fel orat marad meg mert ki akar szallni szaladgalni, setalni. Ami nem is gond csak nem tudom megertetni vele, hogy a kinti dolgokat nem lehet szajba venni. :(

13 honapos

2011. márc. 26. 21:41
 13/25 anonim ***** válasza:
21:41-es vagyok. Elfelejtettem, hogy egy masik "kedvencem" aminel parszor el is orditottam magam az amikro pelenkazasnal tiszta kaki a gyerkoc es a kezevel pont odacsap. :))) Persze utanna a keze menne a szaja fele en meg ketsegbeesettem probalom tartani fel kezzel mindket labat es a masik kezemmel hadonaszom a szaja fele, hogy elhesegessem onnan a kakis kezet. Na ettol ki tudok akadni rendesen.
2011. márc. 26. 21:44
 14/25 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, szinte minden zavaró dolgot felsoroltak, nekem még pluszban annyi lenne, hogy mióta tud ülni (8hónapos) nem lehet normálisan pelenkázni, megtörölni,mert üvölt, hogy fel akar ülni..És még egy: senkit nem hallottam még úgy üvölteni,sírni, mint az én fiamat! egy sima pelenkacserénél, törölközésnél egy disznóölés teljes hangszerelését előadja!
2011. márc. 26. 21:45
 15/25 anonim ***** válasza:
Nálunk is az álmos de ő üvölt, és állítja hogy ő nem tud elaludni probléma van. Ezenkívül fürdés után öltöztetésnél visít. Ezen kívül sosem sír ha öltöztetem, de akkor addig ordít míg cicit nem kap. Ja, és a babakocsizás is visításba torkollik rendszeresen :) DE persze az összes tökéletlenségével együtt imádom. És sokszor már ezeken is nevetek. Persze van hogy együtt üvöltenék vele :)
2011. márc. 26. 21:52
 16/25 anonim ***** válasza:

Jaj de jókat nevettem azon miket írtatok anyukák, de persze az a legviccesebb az egészben, hogy az én Fiam is ezeket produkálja. Evés közben ugrál az etetőszékben, és folyton mutogat valamire mert csak úgy érdekes az evés ha közben babrálhat vmivel. Kakás pelenkacsere közben kézzel lábbal hadonászás majd kézzel belenyúlás és vinné ő is a szájába, én meg szinte ráfekszem és 8 kézzel próbálom ezt elkerülni. :)

Reggeli kakaókészítés amíg meg nem kapja hisztizik néha már ordít mintha legalábbis fél órát kéne rá várnia, max 5 perc. Többnyire procedúra az öltözés pelenkázás is utálja mindkettőt néha úgy ordít mintha legalábbis megvertem volna amit persze sosem tennék, de ezzel nagyon ki tud akasztani.

És emellett én is imádom a Kincsemet. Az azért tényleg jópofa hogy itt olvasva ezeket nagyokat nevettem de élesben átélve azért tényleg fel tud mérgesíteni. Ilyenek ezek a babák, gyerekek. :)

2011. márc. 26. 22:01
 17/25 anonim ***** válasza:

5 hósom nem borít ki, ő tök nyugis baba

28 hós lányom az evési szokásaival bír felbosszantani, tehát vagy úgy eszik, mint öreganyám, annyira lassú, vagy elkezd ugrálni kaja közben, aztán félrenyel, és akkor hullik ki a szájából a kaja minden irányból. Ja meg csipkedi a kaját szanaszét apró darabokra (ma pl egy pogit szedett szét kb 1000 darabra), a banánt néha felhúzza az ujjára és mutogat vele, meg ilyenek.

2011. márc. 26. 22:06
 18/25 anonim ***** válasza:
Amikor sétálunk az utcán és nem jön vissza hiába kiabálok neki.Hátranéz és megy is tovább.Konkrétan lesz@r.Néha pedig olyan mint a kisangyal,fogja a kezem vagy előttem megy és megvár.De amikor nem vár meg és a fél lakótelep tőlem zeng az már kiborító,főleg,hogy már nehezebb utána futni mert várjuk a kistesót.
2011. márc. 26. 22:12
 19/25 anonim ***** válasza:

Mostanában sokmindennel:

- 5 percig a szájában tart egy falat ételt, és a végén kiköpi,

- amikor az arcomat üti ha nem tetszik neki vmi

- kérem hogy adjon ide vmit, erre lecsapja elém a földre, - örökké leveszi a cipőjét, én mondom hogy nem szabad, nem is érdekli, de amikor én veszem le a cipőjét akkor rám szól, hogy nem szabad.

2011. márc. 26. 22:34
 20/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ismerős problémák, de más "tollából" valóban viccesnek tűnnek :)

Az én kisfiam 21 hónapos, ő is haspók, addig eszik, amíg kaját lát. Meg annyit, amennyit mi. Inkább ezeket a dolgokat nem is részletezem. De ami tényleg kiborít: nem lehet tisztába tenni, egyfolytában gyertyába emeli magát, pedig a "termelés" miatt megvan a napi 2-3 jóadagnyi kaka.Közben meg még arra is kell figyelni, hogy ne rúgjon hason - babát várok. De ugyanígy sír, ha öltöztetésről van szó, vagy ha a fülét tisztítanám, a körmét vágnám, stb.. Nem lehet hozzáérni, mert ordít. Mit ordít: üvölt !

Ez borít ki a legjobban.

2011. márc. 26. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!