Anyukák! Mi borít ki leginkább babátokban?
Azért valljuk be őszintén, nem fenékig tejfel minden esetben a napnak a 24 órája.Kíváncsi lennék a válaszokra, hátha megtalálom köztük az én problémáimat is.
Félre ne értsetek, ezek mellett is imádom, és ő a mindenem, de azért vannak gyenge pillanataim.
Szia.
Írtam is ki pár napja egy kérdés.A drágám sikongat,kiabál mostmár mindenért mindentől!Majd csak leszokik róla elöbb :) vagy utobb :( .
Köszi....:S
Olvasva vicces, meg látogatóba is ha vannak nevetnek rajta, de hosszútávon elég bosszantó, pl hogy még egy rágót se tudsz enni, mert visít, hogy neki kell és nyúlkál a számba. Amíg nem ehetett mindent (tejallergiás gyanus volt) titokban kellett ennem, mindig sutyiba pár falat, mert azonnal ott volt, zugevő lettem..
Ha meg valahol vagyunk az maga a katasztrófa, hisz ugye mindenkinél van konyha. Múltkor amíg vendégségben voltunk ismerősnél, játszottak az ottani gyerekkel, egyszercsak nem láttuk, hát a konyhában a kukából falatozott. Borzalom. Vicces lehet de nagyon idegesítő, pláne hogy azt hiszik idegenek, hogy jajj szegény gyerek. Pedig nem egy ágrólszakadt kisgyerek.
Amikor nyuglodik.Ehes es nem akar enni, almos es nem akar aludni, vagy amikor csak szimplan hisztizik.
Felduhit velke, de tudom, hogy ez is csak egy alapot.....
Mindig azzal vigasztalom ilyenkor magam, hogy a nap 80%ban egy tunderi...... rosszcsont sajtkukac :D
Ha fáradt és nem sikerül neki valami...Ma este mikor hazaértünk, még volt egy óra a fürdésig. Előbányászott egy üres fél literes flakont, hozta oda, hogy tekerjem le a tetejét. Letekertem, odaadtam. Leült a földre, fél órát kínlódott vele, megpróbálta rátekerni a kupakot, de nem jött össze. Mikor megmutattam neki, óriási balhét csapott, elhúzta a kezét és mondta hogy é, é, é (mármint hogy ő akarja - 14 hónapos)
Na nagynehezen sikerült neki rátekerni, majd azzal a lendülettel ordító-frászt kapott, hogy nem bírja levenni:D:D
Utólag már vigyorgok rajta, de akkor azt hittem sokkot kapok:)
mikor tudom, hogy álmos, de nem alszik.
mikor nem kap meg valamit, és egyből vágja magát a földhöz.
mikor evésnél elunja az ülést, és feszegeti magát, kiveri a kezemből a kanalat, hisztizik, hogy a tányérban akar turkálni.
hogy pelenkázásnál, öltözésnél elforog és elszökik, meg hisztirohamot kap, feszegeti magát.
ennyi....amúgy egy rosszcsont kis kukacka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!