Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tartanak ezek a monoton...

Meddig tartanak ezek a monoton napok? Minden nap ugyanaz! 5 hetes babám van.

Figyelt kérdés

Annyira unalmas,minden nap egyforma,és én ezt nem bírom. Felkelés-etetés-altatás-nézelődik-alvás-evés-sírás,stb...

Kezdek teljesen befordulni sajnos,és sokszor nem tudom élvezni az anyaságot. Borzalmasan érzem magam emiatt és nem tudom kihez forduljak. Szóval mikor fog már ez változni?

2011. márc. 24. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Majd visszasírod ! Aludj amikor csak tudsz ,mert később ha majd már csak 1 x alszik akkor nem lesz unalmas hidd el :)
2011. márc. 24. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha valakire rá tudod bízni a kicsit - mondjuk a nagyszülőkre - menj el valahova 1-2 órára!

Barátnőddel, pároddal, vagy akivel épp szeretnél, üljetek be egy cukrászdába, kávézóba... vagy menj el fodrászhoz, kozmetikushoz! A lényeg, hogy mozdulj ki egy kicsit!!!!

A babával pedig ne félj kimenni sétálni! Ha ordít, hát ordít! Ne menj messzire, ott tologasd a közelben, ahol laktok. Tudom, mit érzel, én is voltam így. Egyszer anyámat hívtam, hogy jöjjön értünk kocsival, mert a gyerek úgy ordít, hogy nem tudok vele mit csinálni. Egyik kezemben a gyerek, másikkal toltam a kocsit. :)

Jó pár utcával arrébb, mint ahol lakunk.

Mindenképp menjetek sétálni! A levegő mindkettőtöknek jót tesz!!!!!

Lehet, hogy visszasírod majd még ezt az időszakot. :)

Az sem lesz sokkal jobb, mikor egész nap rajtad csüng, még pisilni sem tudsz tőle elmenni. :D

Fel a fejjel!!!!!!!

2011. márc. 24. 22:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is 5 hetes babám van.Kezdetben én is féltem,hogy mi lesz ha sírni fog,hogyan fogom megvigasztalni.Ha már nagyon "unom",férjem kezébe nyomom,vagy áthívom anyukámat,én pedig lefekszem pihenni,olvasni.Ha pedig egyedül vagyok vele,és ő alszik én bizony megyek a netre!Picurka most is itt alszik mellettem a kanapén, a laptop az ölemben, és szórakoztatom magam.És nem szégyellem,hogy a házimunkát bizony az utolsó helyre soroltam.Férjem hétvégente kitakarít,vagy apukám átjön és rendbe dobja a lakást.Én igyekszem pihenni,hogy ha a kicsinek szüksége van rám,teljes figyelmemet neki tudjam szentelni.
2011. márc. 25. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!